by MAUT

‘the way of interior customization’

by MAUT

by MAUT is een merk dat custom interieurproducten levert aan de B2B-markt. Binnen het bestaande assortiment van wallpapers, carpets en wall to wall carpets biedt by MAUT ook maatwerk voor de projectmarkt. Wij werken hierbij nauw samen met een professioneel team van fabrikanten, grafisch vormgevers, designers en verwerkers.

Dessins en Materialen

by MAUT ontwerpt alle dessins met de grootst mogelijke zorg. Een uniek dessin vraagt om materialen met een onderscheidende uitstraling. Met veel zorg hebben wij de mooiste materialen geselecteerd. Er zijn vijf unieke behangkwaliteiten en twee tapijt kwaliteiten. Iedere behang- of tapijt kwaliteit heeft zijn eigen exclusieve uitstraling. Zo kan er gekozen worden voor metallic, textiel of fiberglass wallpaper en hoogwaardige carpet kwaliteiten voorzien van een prachtige glans- of mat garen.

Productieproces

Door gebruik te maken van geavanceerde printtechnieken creëren wij een duurzaam en efficiënt alternatief ten opzichte van de traditionele productiemethoden. Onze printtechnieken in combinatie met onze hoogwaardige materialen, vormen de basis van onze collectie.

Duurzaamheid

Met onze materialen en geavanceerde productiemethode streven wij naar bewustwording en afvalreductie. Daarom produceren wij onze producten uitsluitend op vraag. Onze productieprocessen zijn zorgvuldig opgezet, waarbij orders worden gecombineerd om zo efficiënt mogelijk te produceren. Deze aanpak resulteert in een aanzienlijke afvalreductie, zonder concessies te doen aan de snelle levertijd.

En wat wij produceren, doen we zo dicht mogelijk bij huis, namelijk binnen de EU. De uitstoot van transport wordt tot het minimum beperkt en onze CO2-footpint blijft hierdoor zo laag mogelijk.

by MAUT

WWW.BYMAUT.COM

 

Contact
Horstemerweg 2
9495 PC Winde
Tel: 06 51859900
info@bymaut.com
www.bymaut.com