Dami Luxury Interior

‘Ontwerp met mondaine finesse’

Dami Luxury Interior

Ieder meubelstuk van Dami is een creatieve ingeving die via potlood op papier haar eerste leven krijgt, waarna het door middel van de keuze voor bijzondere materialen en kleuren haar weg vindt naar mondaine finesse. De luxe meubelen van Dami combineren elegantie en hedendaags ontwerp op een manier dat het menig interieurontwerp naar een hoger niveau tilt.

Het idee voor Dami is ontstaan toen Daniëlle de Ruijter haar eigen huis inrichtte. Die volledige vrije hand beviel haar en tijdens deze inrichting was ze altijd op zoek naar nét dat ene detail in een meubelstuk dat het zo uniek maakt. Daar kwam ze erachter hoe belangrijk details en materiaalgebruik zijn in meubelontwerp. Eigenlijk is Dami dus ontstaan vanuit het oog voor details en afwerking, de stijlvolle smaak voor materialen en een eigenzinnige en creatieve kijk op het ontwerp van meubelstukken.

Als het eerste ontwerp van een luxe meubel de bloem is, dan is het materiaal de stengel die de bloem overeind houdt. Oftewel: de verkeerde materialen kunnen afbreuk doen aan een mooi ontwerp, maar de juiste materialen complementeren en ondersteunen het. Materialen als hoogwaardig leer, brons, marmer en walnoot vinden vaak hun weg in de ontwerpen van Dami. Rijke materialen die krachtig en tegelijkertijd toch natuurlijk overkomen.