Dauby

‘Uniek en handgemaakt deur-, raam- en meubelbeslag’

Dauby

Dauby staat bekend om innovatief deur-, raam- en meubelbeslag dat perfect aansluit bij elk type interieur. Of je nu van landelijk houdt of fan bent van een industriële look, voor ieder interieur hebben wij de perfecte match in deur-, raam-, en meubelbeslag. Bovendien hebben we naast interieurbeslag ook een ruime collectie aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen en bronzen tegels, en gordijnaccessoires om elk interieur tot in de puntjes af te werken. Naast baanbrekende designs bieden we ook historische modellen aan, en werken we graag met natuurlijke materialen die voor een pure en warme finishing touch zorgen. Onze passie vind je terug in elke stap van het proces: we denken mee met onze klanten en verdelers, volgen de interieurtrends op de voet en bekijken continu hoe we ons ambachtelijk productieproces kunnen verbeteren.

Dauby dat is:
    • authentiek en innovatief Belgisch
    • gietproces in zandmallen volgens aloude traditie
    • prachtig patina/living finish
    • unieke stukken door topdesigners
    • natuurlijke, warme materialen
Deur-, raam- en meubelbeslag met een uniek karakter

“Bij Dauby geloven we in de kracht van kwaliteit en authenticiteit, en deze combinatie vind je terug in onze uitgebreide collectie raam-, deur-, en meubelbeslag.”

Of je nu op zoek bent naar een elegante vervollediging van jouw woonst of deze net wat stoerder wil aankleden met robuuste elementen, in ons aanbod aan exclusief deur-, raam- en meubelbeslag vind je ongetwijfeld wat je zoekt!

Als trendsetter in de markt, komen we namelijk steeds naar buiten met unieke ontwerpen die zowel in rustieke interieurs, als in moderne woningen passen. We laten ons vaak inspireren door populaire stromingen van vroeger – denk aan de prachtige designs uit het Bauhaus – en steken deze vervolgens in een nieuw jasje. Daarnaast zetten we ook op vlak van materialen de toon in de wereld van deur-, raam- en meubelbeslag. Zo werken we uitsluitend met massieve en natuurlijke materialen van hoogstaande kwaliteit, zoals Brons, Wit Brons, Ruw Metaal en Verouderd IJzer, die in zandmallen worden gegoten.

Ten slotte worden al onze producten met de hand afgewerkt. Dit geeft onze collecties een authentiek en vooral tijdloos karakter, waardoor ze zich distantiëren van het massaproduct.

Design: LOCAS 
Foto: Bert Vereecke

Contact
Uilenbaan 86
2160 Wommelgem
Tel: +32 3 354 16 86
info@dauby.be
www.dauby.be