dEP

‘de Sfeerontwerpers’

Design Electro Products

Voor het licht- en geluidsplan heeft Boutique Hotel Blendin Bloemendaal gekozen voor dEP de Sfeerontwerpers. dEP is het ontwerpbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van licht-, beeld en geluidsplannen en elektrotechnische installaties. dEP heeft voor het hele hotel, van de lobby, het restaurant tot aan de kamers het licht- en geluidsplan ontworpen. De sfeer die je creëert met licht en geluid bepaald hoe de gasten zich voelen. Verlichting en geluid zijn dé elementen die naast het interieur een ruimte sfeervol maken. “Het interieurontwerp hebben wij naadloos kunnen vertalen in ons lichtplan. De sfeer die je creëert met verlichting is onmisbaar en ondersteunt de gevoelservaring. Met ons team van specialisten hebben wij alle expertises in huis en kunnen wij projecten op een hoog niveau en van A tot Z realiseren.“, geeft Robert Burgstad aan.

Robert is Sfeerontwerper en samen met het ontwerpteam verantwoordelijk voor de ontwerpen en creativiteit binnen dEP, hij vervolgt: “De uitstekende en fijne samenwerking met RH Interieurs en Hans Kuijten heeft gezorgd voor een prachtig eindresultaat bij Blendin. De verlichting die wij hebben toegepast is op maat ontworpen en volledig geïntegreerd in het interieur van het gehele hotel. De speciaal ontworpen vitrinekasten waarin de verlichting zo is geplaatst dat de taxidermische kunst perfect uitkomt zijn echte eyecatchers net als de op maat gemaakte lichtspecial in het restaurant met verschillende formaten glazen bollen in de kleuren van de zee, lucht, duinen en strand. Door het gebruik van indirect licht voelen de natuurlijke tinten die gebruikt zijn in het interieur warm aan. Het verlichtingssysteem is volledig geautomatiseerd en ingesteld op de zonsopkomst en zonsondergang zo blijft de met zorg uitgekozen sfeer behouden. Het hotel is gelegen in een prachtig natuurgebied daarom is er buiten gekozen voor speciale buitenverlichting. Met deze verlichting wordt rekening gehouden met de omgeving en de bijzondere nachtdieren die er leven.   

dEP de Sfeerontwerpers bestaat uit ruim 50 professionals. Het team van specialisten richt zich volledig op het ontwerpen, engineeren en monteren van elektrotechnische-, licht-, beeld-, en geluidsinstallaties. dEP staat voor presteren op hoog niveau met oog voor detail en altijd met de beste kwaliteit.