Designers Guild

‘Wij geloven in kwaliteit van design, product en service gecombineerd met een betrokken en gemotiveerd team’

Designers Guild

Tricia Guild start Designers Guild in 1970. Haar doel en filosofie is creativiteit combineren met kwaliteit, design, service en een gemotiveerd en betrokken team.

Wat destijds begon als een bescheiden onderneming, is in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een indrukwekkend lifestylemerk dat de wereld van interieurontwerp heeft getransformeerd.

De basiscollectie ‘Essentials’ vormt het fundament, aangevuld met een scala aan geprinte en geweven stoffen, behang, meubels, vloerkleden, linnengoed, verf, Home Fragrances, decoratieve kussens, plaids en passementen. Deze diverse collectie weerspiegelt de originaliteit en creativiteit die Tricia Guild vanaf het begin heeft nagestreefd.

Designers Guild heeft een bijzondere band met de Nederlandse vakhandel en consument en wordt al meer dan veertig jaar vertegenwoordigd door Wilhelmine Van Aerssen Agenturen.  De samenwerking heeft bijgedragen aan het verankeren van Designers Guild in de harten van vele Nederlanders.

In dit nieuwe seizoen, de Spring Summer ‘24 Ghirlanda-collectie, heeft Tricia Guild zich laten inspireren door de schoonheid, symmetrie van de Italiaanse renaissancetuinen uit de 15e eeuw.

Deze collectie is zowel historisch maar door haar signatuur eigentijds.

Alle collecties zijn te zien via www.designersguild.com

Contact

Wilhelmine van Aerssen Agenturen        Hoogte Kadijk 143 F2-3
1018 BH Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6405060
info@wva.nl
www.designersguild.com