REMKES

‘WHERE SOUND MEETS VISION’

REMKES WHERE SOUND MEETS VISION

Je stapt een ruimte binnen en wordt betoverd door een beleving van beeld en geluid. Het neemt je mee en zorgt dat je in de juiste sfeer komt. Kippenvel over heel je lichaam. Je komt ogen en oren te kort. Wat gebeurt er? In iedere ruimte krijg je een ander gevoel, een andere vibe, op maat gemaakt voor de functie en toepassing van deze ruimte. Remkes weet als geen ander hoe ze beeld en geluid moeten laten samenkomen, om je een unieke beleving te laten ervaren.

Remkes is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler, die onderscheidende totaaloplossingen op het gebied van beeld en geluid aanbiedt. In de fantastische nieuwe showroom in Nuenen zijn diverse oplossingen te zien en beleven. De merken zijn bijna onzichtbaar geworden en niet meer bepalend, want het gaat nu vooral om de oplossingen en concepten die geboden kunnen worden. Maatwerk! En ja, natuurlijk hoort daar nog steeds de juiste apparatuur bij, die Remkes vanzelfsprekend nog steeds verkoopt.

Met dit in het achterhoofd is het dan ook niet vreemd, dat Remkes het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium meedenkt bij het ontwerp-, bouw- en interieurplan, zodat speakers, bedrading etc. in het interieur weggewerkt kunnen worden. Dit maakt Remkes tot een full-service specialist en totaaloplosser voor alle beeld en geluid vraagstukken. Geen project is te gek en kan niet, bestaat niet!

Mees en Robert worden pas echt blij, als ze in residentiële huizen, dus grote projecten, hun ding mogen doen. Van het begin tot het einde meedenken met de architect, interieurontwerper en opdrachtgever. Een echt wow-gevoel creëren in alle ruimtes van het huis. Maar ook buiten in de tuin, of onder de overkapping. Een ware beleving in geluid en beeld.

Remkes is echt betrokken bij de projecten en schakelt indien gewenst met alle betrokken partijen. Of dit nu de schilder, timmerman of projectleider is. Alle zorg wordt bij de klant uit handen genomen. Remkes hoort gelukkig meestal dat ze betrouwbaar overkomen en dat het gevoel goed en fijn is. Dat is de basis! Met als doel: Het onmogelijke mogelijk maken. Compromisloos!