Haardcenter

‘Grootste aanbod in haarden’

Haardcenter

Haardcenter.nl is opgericht in 2016 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online spelers op het gebied van haarden in Nederland en België. We zijn gespecialiseerd in het verrijken van interieurs met de meest moderne en diverse designs op het gebied van afvoerloze haarden. Met ons assortiment van meer dan 3.000 haardproducten, verdeeld over 50+ merken, bieden wij een unieke en uitgebreide selectie van afvoerloze haarden aan, geschikt voor elke ruimte en elke stijl.. Wij geloven dat elke woning en tuin kan worden voorzien van een prachtige haard die de ruimte warmer en gezelliger maakt.

Bij Haardcenter.nl zijn we elke dag bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame verwarmingsoplossingen. Onze haarden zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook gemakkelijk te installeren, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk. Bij Haardcenter.nl zijn wij er trots op dat we de nieuwste technologieën op het gebied van duurzame verwarming aanbieden, waardoor onze klanten kunnen genieten van een prachtige haard zonder een grote ecologische voetafdruk achter te laten.

Wij begrijpen dat het kiezen van een haard een belangrijke beslissing is en daarom bieden wij deskundig advies en hoogwaardige producten om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte haard die bij jouw persoonlijke stijl en behoeften past.  Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande haard, een plafondhaard of een haardmeubel op maat, wij bieden deskundig advies en hoogwaardige producten om aan jouw wensen te voldoen.

Naast onze online winkel hebben we ook een prachtige showroom in Heemskerk waar je veel van onze haarden kan zien en waar je al je vragen kan stellen. Onze passie voor haarden en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Daarom geloven we dat het kopen van een haard bij Haardcenter.nl niet alleen een aankoop is, maar ook een ervaring.