Hees Lights & Living

‘Get inspired’

Hees Lights & Living – Licht met een plan – 1500m2 inspiratie

Het is een moeilijk grijpbaar ding, verlichting. Ik denk dat het daarom altijd zo’n beetje op de laatste plaats komt. En dat is altijd te laat. Want het stoort enorm als blijkt dat je de verkeerde keuze hebt gemaakt. Of je nou gaat verhuizen, verbouwen of een huis laat bouwen: het moment komt onherroepelijk om te bepalen waar de lampen moeten komen. Maar waar moet je beginnen?

Bedenk vooraf welke verlichting waar moet komen. Dat scheelt je bakken ellende en stress achteraf. En je huis is verlicht op een manier helemaal afgestemd op jouw wensen. Dan heb je ineens licht met een plan. Dat werkt een stuk beter dan een interieurplan waarvan licht hooguit een onderdeeltje is

Als 4e generatie binnen het familiebedrijf heb ik alleen al 25 jaar ervaring met het maken van lichtplannen voor grote hotelketens, restaurants en woonhuizen. Iedere keer afgestemd op de wensen van de klant, jouw wensen. Want daar word ik blij van. Zorgen dat jouw huis zo wordt verlicht dat het de wow- factor krijgt.

Ben je er ondertussen van overtuigd dat een lichtplan enorm helpt om je huis tot een droomhuis te maken? Maak dan hier een afspraak voor een kennismaking. Dan bespreken we jouw wensen en wat we voor jou specifiek kunnen betekenen binnen jouw budget.