Hus interieur

‘Maatkasten en interieurdesign’

Hus interieur

Bij Hus kijken we verder dan het gevraagde meubel- en interieurontwerp. We lokken een interactie uit tussen de omgeving en het ontwerp. Geen massaproduct. Geen standaard indelingen en kleurenpaletten. Wel 100% uniek maatwerk, zowel voor kasten als volledige interieurs. In onze toonzalen te Asse en Antwerpen kan je het gebruiksgemak testen, materialen en structuren waarnemen en zelf je kleurenpalet samenstellen. En dit onder begeleiding van onze ervaren en goedgeluimde interieurarchitecten. Handig toch?

Elk interieur is uniek. En dat mag gezien worden

Een nieuw interieur start steeds met een droom en specifieke wensen. Samen gaan we op zoek naar de beste benadering voor jouw woning en interieur. Het is onze opdracht om jouw wensen te vertalen naar een uniek ontwerp waarin stijl, comfort en persoonlijkheid voorop staan. En deze opdracht brengen we dankzij passie en vakmanschap keer op keer tot een goed einde.

We integreren het ontwerp in de bestaande architectuur

In deze benadering nemen we de bestaande architectuur als basis en vullen we verder aan. Het aanwezige materialenpalet bepaalt voor een groot deel welke materialen we verder toevoegen. Hierbij vormt het maatwerk een natuurlijk onderdeel van de initiële architectuur. Om jouw interieur helemaal af te maken, creëren we ruimte voor persoonlijkheid, waarbij herinneringen en belevenissen een ereplaats krijgen. Het zijn net die dingen die van jouw huis een thuis maken.

We schrijven een nieuw verhaal voor jouw interieurdesign

In onze tweede benadering vertrekken we vanuit een lege en nog in te delen ruimte. Denk hierbij aan nieuwbouwwoningen, een blanco canvas. Een unieke opportuniteit om zelf een materialenpalet en lijnenspel te creëren, met voldoende plaats voor persoonlijkheid. Samen met jou zoeken we naar een interessante vormgeving om een nieuwe solide basis te vormen. Op die manier creëren we samenhang in het ontwerp én de woning.

Contact
Hus Antwerpen                      Hus Asse
Verschansingstraat 52          Bergestraat 2
2000 Antwerpen                   1730 Asse
Tel: 03 238 12 52                     02 307 60 61
antwerpen@hus.be              asse@hus.be
www.hus.be