Misura tailor-made rugs

‘An extensive range of rugs tailored to your home and your needs’

Misura tailor-made rugs

Misura®, ontwikkeld in België door een van de meest vooraanstaande tapijtmakers van het land, is klaar om een geheel nieuwe standaard te zetten in dit unieke metier. Een perfecte service, een kwalitatief hoogstaand product, scherpe prijzen tot op de cm² en ongekende levertijden zijn wat Misura® onderscheidt.

Misura verwijst naar de delicate kunst van het kleermaken. De wereld van Misura® is een wereld van kwaliteit, waar aandacht voor detail en passie voor de kleermakerskunst centraal staan. Misura® bedient editeurs, interieurzaken, interieurarchitecten, ontwerpers en decorateurs die hun visie en de wensen van hun klanten tot in de perfectie willen vertalen. Maatwerk of ‘made-to-order’ betekent dat u letterlijk elke vorm en maat kunt bedenken. Dankzij hun unieke confectiecapaciteiten kan Misura® al uw creaties op maat maken.

Op zoek naar duurzame vloerkleden?

Misura® heeft het genoegen samen te werken met Sedna®, een van de meest gerenommeerde duurzame tapijtmerken die zich inzet voor schonere oceanen. Als resultaat van deze exclusieve samenwerking hebben we een schitterende collectie op maat gemaakte vloerkleden gecreëerd die esthetiek en vakmanschap combineert met duurzaamheid.

Sedna Tailor-made Rugs zijn zijdezachte, luxueuze en duurzame vloerkleden die dankzij hun unieke samenstelling, gemaakt van gerecycled oceaanafval, bijdragen aan het behoud van het zeeleven. Het resultaat is een collectie hoogwaardige vloerkleden die zich lenen voor zowel moderne als klassieke interieurs waar luxe, comfort en duurzaamheid voorop staan.

Geniet van de vrijheid om uw eigen vormen, maten, kleuren en poolhoogtes samen te stellen voor een Sedna-vloerkleed op maat van uw huis. Een duurzaam interieur was nog nooit zo binnen handbereik!

Ontdek de projecten van Misura tailor-made rugs