Moswens

‘100% natuurlijk, 0% onderhoud!’

Moswens

Moswens kwam in 2014 als eerste op de markt met moswanden en mosschilderijen. Na vele jaren experimenteren met mossen, creatieve stijlen ontwikkelen, bevestigingmethodes uitproberen en kwaliteit waarborgen kunnen we nu trots zeggen dat we een specialist zijn in moswanden en mosschilderijen. Tot op de dag van vandaag blijven we door ontwikkelen aangezien we bol staan van de ideeën. Echter begint het bij de basis: de kwaliteit van het mos. Waarom is het zo belangrijk dat de kwaliteit van het mos en de moswanden en mosschilderijen goed moet zijn? Aan de hand van voorbeelden leggen we dit graag aan u uit. Vele particulieren en bedrijven kozen voor Moswens. Niet alleen dat het mooie projecten zijn, maar ook dat wij de lat voor de kwaliteit en afwerking van de moswanden en mosschilderijen enorm hoog leggen. Wij houden van details, dit iets wat u terug ziet in onze mos creaties.

 Moswens werkt 100% natuurlijk, je zal in onze moswanden geen chemische lijmen of middelen aantreffen. Ook het plaatmateriaal wat wij gebruiken in FSC gekeurd zodat u weet dat u een bewuste duurzame aankoop doet. Onze mossen zijn met plantaardige middelen gekleurd en bewerkt, waardoor het zacht en elastisch aanvoelt. Het mos is hierdoor tevens vuilafstotend en brandvertragend. Door deze bewerking worden insecten geweerd en nestelen ze zich niet in onze moscreaties. Moswens beschikt over eigen VCA* gecertificeerd montage teams die niets anders doen dan moswanden en mosschilderijen plaatsen. We werken dus niet met ‘inhuur bouwbedrijven / klusjesmannen’ die geen affiniteit hebben met mos. Onze monteurs werken uiterst secuur om beschadigingen aan de bestaande wanden/plafonds te voorkomen. De moswanden komen volledig op panelen bemost bij u aan, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart van de montage op locatie. Wij lopen alle naden van de moswand na zodat de wand één mooi geheel wordt

Een moswand vormt een prachtige, onderhoudsvrije en natuurlijke blikvanger. Onze moswanden hebben geen daglicht nodig en nemen nauwelijks ruimte in: wij plaatsen daarom ook moswanden op donkere plekken waar planten niet mogelijk zijn. Moswens behandelt de moswanden op een 100% natuurlijke wijze waardoor deze altijd zijn prachtige natuurlijke kleur behouden!