POP Light

‘Specialisten voor exclusieve verlichting’

POP Light – specialisten voor exclusieve verlichting

Bij POP Light vindt u hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor ieder interieur. Onze gespecialiseerde lichtspecialisten werken samen met u, de architect, interieurontwerper en/of installateur om technisch hoogstaande én esthetische verlichtingsoplossingen te realiseren.

Mooi licht maakt een statement!

Verlichting is niet alleen functioneel, maar bepaalt ook de sfeer in een woning of kantoor. Met mooie merken, design armaturen en een uniek lichtplan creëren we een exclusieve sfeer.

POP Light biedt persoonlijk advies waarbij de tijd wordt genomen om uw wensen te begrijpen en uw stijl te bepalen. Dit kan bij u thuis of in ons historische pand in ‘s-Hertogenbosch. POP Light maakt een lichtplan met innovatieve led-oplossingen en selecteert de mooiste armaturen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. We werken enkel met gerenommeerde fabrikanten die unieke en hoogwaardige led-oplossingen bieden. Hierdoor bieden we een unieke oplossing die bij uw project past.

Benieuwd hoe wij dit voor jouw project kunnen realiseren? Neem dan contact op met een van onze lichtspecialisten voor een kennismaking.

Contact
Havensingel 1
5211 TX ‘s-Hertogenbosch
Tel: +31 (0)73 641 26 22
info@poplight.eu
www.poplight.nl