Rapture

‘De essentie van Rapture ligt in tijdloze elegantie met een unieke twist’

Rapture

De collectie van Rapture is authentiek en kosmopolitisch en voelt zich thuis in moderne interieurs die tijdloos en elegant zijn. 

Ieder ontwerp is een harmonieuze blend van functionaliteit en kunstzinnigheid, ontworpen met de intentie om niet alleen een ruimte te vullen, maar deze te transformeren tot een unieke plek.

Alle creaties zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en uitstekend te combineren met andere designs die met dezelfde intentie zijn ontworpen. Bovendien is ieder item in onze collectie aanpasbaar. Metalen onderdelen kunnen worden uitgevoerd in zeven exclusieve afwerkingen en onze zitmeubelen zijn verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste stof.

Onze meubels worden hoofdzakelijk in Nederland en altijd binnen Europa geproduceerd. Zo houden we zicht op de kwaliteit, kennen we de makers persoonlijk en weten we dat de productie niet schadelijk is voor mens en omgeving.

We begrijpen goed dat elk huis, elk project, zijn eigen verhaal heeft. Daarom nemen we de wensen en dromen van onze klanten graag mee in onze ontwerpprocessen, waardoor een meubelstuk niet alleen een deel van Rapture is, maar ook een deel van hun levensverhaal.

Contact
ETC Design Center E
uropa
Randweg 20
4104 AC Culemborg
Tel: +31 (0)6 18 12 69 00
info@rapture.amsterdam
www.rapture.amsterdam