SKIER

‘Voor particulieren en bedrijven’

SKIER Interieurontwerp voor particulieren en bedrijven

SKIER is opgericht door interieurontwerpers Manon Huiskes en Suzanne Ros. Vanuit ons kantoor in Delden wordt er gewerkt aan een verscheidenheid van zowel zakelijke als particuliere projecten. 
Zakelijke opdrachten bestaan onder andere uit winkels, horecagelegenheden, zorginstellingen en kantoren. De omvang van particuliere projecten is gevarieerd. Van het ontwerpen van enkel een badkamer of keuken, tot aan complexe verbouwingen en totaalontwerpen voor nieuwbouwwoningen. 

Met onze Twentse, nuchtere aanpak ontwerpen wij ruimtes die zich kenmerken door eenvoud, functionaliteit, fraaie contrasten, maatwerk en heldere vormgeving; altijd met een “skier” eindresultaat.  

SKIER ontwerpt en realiseert creatieve & vernieuwende interieurs. Samen met de klant gaan we op zoek naar wat essentieel is en de grondslag zal vormen voor het interieurontwerp. 

Wat wil de klant uitstralen en met welk doel? Is het interieur puur voor eigen gebruik bedoeld of is het ook om er anderen mee te verrassen? Antwoorden op dergelijke vragen vormen het uitgangspunt voor het ontwerp. 
 
Het ontwerpproces bestaat uit een aantal fases welke voor de particuliere en zakelijke markt hetzelfde zijn. Het is ook mogelijk om van onze diensten gebruik te maken voor het ontwerpen van een lichtplan, of een maatwerk meubel. Tevens is het geven van kleur- en materiaaladvies een optie. 

Naast ontwerpadvies neemt SKIER ook de communicatie met alle uitvoerende partijen op zich. Door regelmatig aanwezig te zijn op de bouwlocatie worden fouten in het proces voorkomen. Op deze manier wordt hetgeen dat ontworpen is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd.