Slimme Villa

‘Wij automatiseren en personaliseren uw woning’

Slimme Villa

Slimme verlichting wordt aan uw lifestyle aangepast. Een schakelaar is niet nodig, de verlichting gaat met u mee, waar u zich bevindt in de woning. De verlichting kan automatische aangaan zodra de zon ondergaat of wanneer het buiten donker is. Afgestemd op uw lifestyle zorgt het altijd voor een prettig en sfeervol huis. Dankzij slimme sensoren en camera’s wordt u direct gewaarschuwd wanneer de situatie in uw woning niet in orde is. Bij brand, wateroverlast, giftige gassen of een inbraakpoging gaat het alarm af in uw huis en krijgt u er melding van.

Altijd inzicht in uw energie verbruik. Uw woning gaat energie besparen door het verbruik te verminderen in ruimtes die niet gebruikt worden. Groot verbruikers worden zo geprogrammeerd dat ze maximaal verbruiken als de kosten laag zijn en/of opbrengsten het hoogst zijn. Uw gordijnen, verwarming en verlichting op uw lifestyle afgestemd. Slimme Comfort is uw dagelijks leef gemak afgesteld op uw lifestyle dankzij technologie.

Van thuisbioscoop tot wellness ruimte. Slimme Luxe is het beste van alles. Of het nu gaat om een eigen thuisbioscoop, automatische bewatering van uw tuin, wellness area of schilderatelier. Alles eenvoudig te bedienen vanuit één app of volledig geautomatiseerd. Wij maken alles mogelijk.

Alles in één app is ons motto. Voor ieder slim apparaat is tegenwoordig een aparte app.  Slimme Villa laat alles regelen vanuit één app. Alle slimme technologieën integreren, zodat het ook onderling met elkaar samenwerkt, om zo uw comfort naar een hoger niveau te tillen.

Wij creëren met veel plezier voor elke klant het persoonlijke droomhuis. En omdat iedereen anders is, beginnen we altijd met een uitgebreide intake. Zo komen we tot een passend advies. We kijken daarbij naar gemak, veiligheid en duurzaamheid. Op basis daarvan realiseren wij het maximale binnen het beschikbare budget. Wij combineren hiervoor onze jarenlange kennis van domotica, onze klantgerichtheid en uw persoonlijke woonwensen en lifestyle. Zo zorgen wij ervoor dat u maximaal kunt genieten van uw smart home.

Contact
De Brink 116
9723 AM, Groningen
Tel: +31(0)6 38 76 94 62
info@slimmevilla.nl
www.slimmevilla.nl