‘t Saense Parkethuys

‘Voor vakmanschap en kwaliteit’

‘t Saense Parkethuys

’t Saense Parkethuys is al bijna 20 jaar hét adres voor stijlvolle houten vloeren in de Zaanstreek. Begonnen in een klein pand aan de Dorpsstraat in Assendelft met een werkplaats 200 meter verderop, groeiden we al snel uit ons jasje en zijn we nu alweer 13 jaar gevestigd in een modern en    ruim pand in Wormerveer. Of je nu op zoek bent naar een klassieke visgraat met band en Wengé bies, een stoere verouderde plankenvloer of een robuuste industriële vloer van reclaimed hout: wij hebben voor ieder interieur en iedere smaak de juiste vloer.

 In onze showroom kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien en kunnen wij uw persoonlijke vloerwensen bespreken. Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag en u kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen. Ook voor het renoveren van een bestaande vloer, of het aanhelen van een bestaande vloer na een verbouwing bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij uw trap renoveren in dezelfde stijl als uw vloer.

 Wij werken samen met toonaangevende bouwbedrijven en interior designers in Nederland en daarbuiten, zowel bij particulieren, als in winkels en kantoren. Zo liggen er vloeren van ons in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en de USA.

Wij zijn FSC© gecertificeerd. Zo hopen wij een kleine bijdrage te leveren aan het behoud van de natuur en milieu. FSC staat voor het verantwoord bosbeheer, bescherming van het leefgebied voor planten en dieren, en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders. Wij gebruiken “verantwoord hout” en daarnaast wordt al het afval dat wij overhouden bij werkzaamheden zorgvuldig gescheiden en voor hergebruik afgevoerd.