Tablazz

‘Uniek parket voor binnen én buiten’

Tablazz

Een ijskoud glaasje rosé op uw eigen terras of een uitgebreide brunch in de serre met het hele gezin. Een mooie en fijne woning maakt het leven net wat aangenamer. Met de Unique Wood Solutions van Tablazz maakt u van uw woning een echte rustoase waar u na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. 

Tablazz is een leverancier van unieke houtproducten voor binnen en buiten. Wij leveren buitenparket, gevelbekleding én reclaimed wood aan onze klanten in parket, tuin- en wellness branche, houthandels en bouwgroothandels in het hogere segment. Daarnaast zijn we dankzij ons onderscheidend assortiment een prettige partner voor tuin- en interieurontwerpers en voor architecten. Tablazz is ontstaan vanuit de missie; “het creëren van een unieke en onderscheidende basis voor een prachtig en spraakmakend in- en exterieur”. 

Compleet buitenprogramma

Ons assortiment bestaat uit een complete range terrasvloeren en gevelbekleding in hardhout, thermowood, bamboe en composiet. In deze tijd van meer en meer aandacht voor de tuin en ‘buitenleven’ in het algemeen levert Tablazz een sfeervolle basis voor het creëren van warme, functionele en exclusieve buitenverblijven.  

Binnenparket

Ook voor binnen biedt Tablazz een prachtige collectie Reclaimed Wood, welke bestaat uit 200 jaar oude houten planken voor gevel- of wandbekleding. Hierdoor wordt het mogelijk om binnen en buiten dezelfde vloer te leggen waarbij zelfs de lijnen door kunnen lopen! 

Contact
Ringbaan-Zuid 376 
5022 GA Tilburg 
Tel: +31 (0)13 581 0665
info@tablazz.nl
www.tablazz.nl