Van Bommel Interieur

‘maatwerk en samenwerking’

Van Bommel Interieur

Van Bommel Interieur staat voor klasse maatwerk en samenwerking. Gedegen advies, uitgebreide materiaalkennis, vakmanschap en klantvriendelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers. Ieder interieur is exclusief, op maat gemaakt voor u. Van Bommel Interieur neemt de verantwoordelijkheid en staat garant voor een succesvol resultaat.

Voor particulier en bedrijf

Als interieurbouwbedrijf is Van Bommel Interieur gespecialiseerd in het creëren van complete interieurs voor zowel particulieren als bedrijven binnen diverse branches. Iedere wens uniek is. Van Bommel Interieur denkt tot in de allerkleinste details met u mee. Niets is onmogelijk. Na een goed gesprek en een grondige analyse zorgen de specialisten van Van Bommel Interieur aan de hand van hun creativiteit en deskundigheid dat uw wensen in vervulling gaan.

Op basis van een goed ontwerp stellen wij samen met u en/of uw architect of bouw begeleider het totale interieurplan op. Van Bommel Interieur kan de realisatie van een ontwerp op zich nemen en indien gewenst een rol vervullen in het betrekken van de benodigde vertrouwde partijen. Deze werkwijze heeft het grote voordeel dat er een goede coördinatie plaatsvindt met alle betrokkenen. Van Bommel Interieur staat garant voor het ontwerp, het maken en plaatsen van uw interieur en absoluut niet te vergeten de nazorg. Ieder ontworpen meubel kan in onze eigen werkplaats op maat worden gemaakt. Hierdoor zijn er geen beperkingen in maatvoering, materiaalkeuze en zijn wij in staat bijzondere ontwerpen te realiseren.

 Van concept tot oplevering

Wij werken samen met high end interieurarchitecten die inspelen op de laatste trends en de nieuwste materialen. U bent daardoor verzekerd van een uniek interieur op maat.