Van Tafel

‘Vakkundig gemaakte tafels’

Van Tafel

Wij zijn Van Tafel, wij maken tafels in Oirschot

Tafels om aan te eten, te werken, verhalen te delen of ze aan te horen. Je herinneringen op te halen of gewoon even weg te dromen.

Ook bij jou staat je tafel op een centrale plaats in je huis. Het is de plek waar we samenkomen, elkaar ontmoeten en tijd hebben voor elkaar. Dat zijn de waardevolle momenten van de dag.

De tafel vinden die helemaal bij je past kan een hele uitdaging zijn. We weten hoe belangrijk deze plek is. Bij Van Tafel vinden we het dan ook een feestje om je hierbij te helpen! Op onze website doe je volop inspiratie op en kun je jouw ideale tafel samenstellen. Heb je daar wat hulp en/of advies bij nodig? Laat het ons weten, we helpen je dan graag persoonlijk verder in onze toonkamers.

Bij Van Tafel maken we al jaren tafels en staat kwaliteit voorop. Elke tafel verdient dan ook de beste selectie Europees eiken. Dit is een keiharde en duurzame houtsoort. Uiteraard wordt elke tafel ambachtelijk en vol liefde gemaakt in onze eigen werkplaats. Het team Van Tafel bestaat uit vakkundige, enthousiaste en creatieve mensen met passie voor ontwerpen, hout bewerken en styling. Onze jarenlange ervaring in het hogere segment van de meubelbranche en directe productie in onze eigen werkplaats zorgt ervoor dat de kwaliteit-prijsverhouding zeer goed is.

We hebben een prachtige collectie samengesteld. Tafels in allerlei uitvoeringen. Rond, recht of ovaal, dik of dun, een onderstel van hout of metaal, het kan allemaal. En afwerkingen te over. Lak, olie of zeep, wij maken tafels! We dagen onszelf uit om onze collectie telkens te verbeteren en te vernieuwen. Ook is er ruimte voor eigen ideeën of specifieke wensen. Zo creëer je jouw unieke tafel geheel op maat gemaakt.

Maatwerk is onze standaard!

Contact
Bedrijvenweg 9
5688 XH Oirschot
Tel: +31 (0)85 200 8003
info@vantafel.nl
www.vantafel.nl