Van Tiel Haarden

‘Beleef de warmte!’

Van Tiel Haarden

Van Tiel Haarden is al jarenlang een gevestigde naam op het gebied van haardopstellingen en totaalconcepten. Door te luisteren naar uw wensen, gecombineerd met onze ervaring en creativiteit, wordt een passende oplossing geboden voor een sfeervol haardvuur in uw interieur! Bij van Tiel Haarden treft u vakmensen met uitgebreide kennis en ervaring en een enorme passie voor haarden. Wij denken mee in het ontwerp en mogelijkheden in u situatie, maar ook bij de uitvoering, planning en het gebruik kunt u op ons rekenen. Zo bent u verzekerd van een uniek ontwerp op maat in elke stijl! Wij werken met gerenommeerde haardmerken op alle mogelijke brandstoffen (elektriciteit, aardgas, propaan, hout of bio ethanol) en kunnen zodoende inspelen op de veranderende klantbehoefte.

Onze ruime showroom van 1200m² inspireert u op het gebied van haarden én interieur. U vindt hier niet alleen uw gedroomde haardopstelling, maar wij kunnen u tevens adviseren over het gehele interieur. Door ons brede netwerk met gewaardeerde partners, kunnen wij u een totaalconcept bieden. Dit betekent unieke designs en combinaties van louter hoogwaardige materialen en kwaliteit tot in de kleinste details, natuurlijk ontwikkeld in nauw overleg met u en/of uw (interieur)architect. Wij verwelkomen u graag in onze showroom te Veghel en laat je inspireren en adviseren.

Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd volgens de Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen, via de stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens onze eigen strikte kwaliteitsnormen, rekening houdend met alle veiligheidsvoorwaarden en met technische verantwoorde oplossingen. Bovenal willen wij een bedrijf zijn en blijven dat uw verwachtingen waar maakt, zoals afgesproken met u. Vandaar dat wij ook zoveel waarde hechten aan de kernbegrippen; betrokken, betrouwbaar en bekwaam. Dit alles bieden wij u voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

“Voor de mooiste haard”. Wij helpen u graag om uw gewenste haardopstelling te realiseren. Voor meer informatie en inspiratie  neem een kijkje op de website of in de showroom. U bent van harte welkom; Van Tiel helpt u graag om uw eigen unieke droomhuis te realiseren!