Warmup

”s werelds best verkochten vloerverwamingsproducten’

Warmup

Over Warmup

Warmup is een ISO 9001:2008 gecertificeerd fabrikant van vloerverwarmingssystemen. We hebben meer dan 2 miljoen systemen verkocht in meer dan 60 landen de afgelopen 30 jaar. We hebben dochterondernemingen in 11 landen en een aantal licentiehouders wereldwijd. We zijn begonnen en blijven een kennis en ontwikkeling gedreven Britse bedrijf van toonaangevende producten. Warmup heeft een traditie van kwaliteit en innovatie. We updaten en voegen voortdurend nieuwe producten toe aan ons assortiment om de beste te blijven.

Efficiënt laagbouwsysteem

Zowel bij renovatie- als bij nieuwbouwprojecten is de vloerhoogte soms beperkt en speelt de installatiesnelheid een grote rol. Het laagbouwsysteem Vlo Ultra-12 van Warmup biedt dan de ideale oplossing. “Het is een uniek ontwerp, bijzonder geschikt voor projecten met niet-geïsoleerde vloeren”, zegt Anibal. “De Ultra-12 voegt slechts achttien millimeter toe aan de vloeropbouw, is eenvoudig in gebruik en geschikt voor installatie met bijna alle vloerafwerkingen. Van laminaat en parket over keramische en stenen vloeren tot vinyl en tapijt. De energiezuinige technologie houdt de verbruikskosten laag, in combinatie met een gascondensatieketel of warmtepomp.”

Esthetische thermostaten

Warmup combineert technologie en kwaliteit met esthetiek. Dat zie je onder meer bij de 6iE WiFi-thermostaat en Element WiFi-thermostaat. De 6iE is voorzien van geavanceerde technologie om de zuinigheid van een vloerverwarmingssysteem te maximaliseren en is geschikt voor zowel elektrische als watergedragen vloerverwarmingssystemen.

DCM-PRO Systeem

DCM-PRO maakt gebruik van een unieke ontkoppelingstechnologie om tegelvloeren te beschermen. Het biedt een aanpasbare vloerverwarming oplossing, met twee membraanopties om uit te kiezen – Peel & Stick of Vlies rug – en een keuze aan verwarmingskabels voor standaard en laagvermogen projecten. Verkrijgbaar in 41W/m² tot 230W/m².

Sneeuwsmelt- en ontdooisystemen

Verhoog de veiligheid van je huis in de winter door daken, opritten en paden sneeuwvrij en vorstvrij te houden met ons brede assortiment buitenverwarmingsoplossingen. Koud winterweer kan je huis extra belasten, vooral wanneer je opritten, terrassen, looppaden of trappen moet opscheppen en zout moet strooien of sneeuw moet ruimen van je dak of dakgoot. Warmup assortiment sneeuwsmeltsystemen maakt gebruik van geavanceerde verwarmingstechnologie om deze problemen efficiënt en automatisch op te lossen.

Contact
Ottostrasse 3
27793 Wildeshausen
Tel: 0800 0226 182 / Whatsapp: 06 8398 8003
nl@warmup.com