Home » Interieurontwerp de Witkamp

Interieurontwerp de Witkamp

Door admin

Metamorfose

 Een begrip in het Gelderse Laren en omstreken; de Witkamp. De bovenverdieping is middels een doorbraak volledig bij het restaurant betrokken. 

Warme ruimte

De warmte in heel de ruimte is toegevoegd vanuit het plafond. Deze is geheel met eiken planken bekleed en de hoogte is benadrukt door het plaatsen van uplights, bronzen stalen lampen en custom hoge scheidingswanden.

De wanden zijn afgewerkt met prachtig behang en de vloer is voorzien van een bijzonder grafisch patroon in Hongaarse punt. Alle facetten samen maakt dat deze ruimte warm, elegant, stoer, trendy, en speels tegelijk is.  

Over Linda Pol

Linda Pol is klassiek geschoold aan de Kunstacademie Artez Kampen. Zij staat geregistreerd in het Architectenregister. Jarenlang werkte zij voor een Nederlands interieurbouwbedrijf, aan (inter)nationale opdrachten.

Inmiddels is Linda een aantal jaren werkzaam met een klein team vanuit haar eigen bureau in Wilp (GLD). In de loop van de jaren heeft zij een goed netwerk opgebouwd waarmee zij samenwerkt op het gebied van technisch ontwerp en realisatie.

Het mooiste interieurontwerp komt nooit vanuit dezelfde richting. Zij vinden altijd de juiste invalshoek: of het nu het pand, de locatie, de opdrachtgever, of een combinatie daarvan is; alles bevat een verhaal. Het vertalen en uitdragen van dit verhaal in het interieur is voor hen een geschenk om te doen, of het nu uw eigen privéwoning is of uw zakelijke interieur.

Met grote gebaren zetten zij een krachtige basis neer in de ruimte
Met de juiste combinatie van materialen en kleuren geven wij de ruimte de identiteit en elegantie die het nodig heeft. Tot in elk detail. Stoer uitdagend, maar ook graag een tikje speels.

Neem contact op met Linda Pol om te kijken naar de mogelijkheden voor u.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief