Home » Interieurplan Thermen Berendonck

Interieurplan Thermen Berendonck

Door admin

India als inspiratie

Luxury Indian comfort. Thermen Berendonck is geïnspireerd op India in al zijn vormen. Een breed scala aan kleuren, texturen en vormen uit India was fundament voor het ontwerp. Linda Pol werkte aan het gehele project mee, maar was leading in het ontwerp van de algemene ruimtes, restaurants en beauty department.

Bijzondere sfeer

Originele items werden ingevlogen uit India om de ruimtes de authentieke beleving mee te geven, ook werden er items in India handmatig op maat vervaardigd.

Bovendien voegde Linda Pol haar eigen signature hieraan toe. Dit deed zij door gebruik te maken van grote gebaren in vormen en de toevoeging van warme rijke kleuren en stoffen. Elke ruimte heeft een intieme eigen beleving. Tenslotte staat de gast centraal en wordt hij uit het dagelijks leven ondergedompeld in de comfortabele wereld. Hiermee bevindt hij zich voor even in India.

Over Linda Pol

Het mooiste interieurontwerp komt nooit vanuit dezelfde richting. Linda Pol vindt altijd de juiste invalshoek: of het nu het pand, de locatie, de opdrachtgever of een combinatie daarvan is. Alles bevat een verhaal.

Tenslotte is het vertalen en uitdragen van dit verhaal in het interieur is voor Studio Linda Pol een geschenk om te doen. Of het nu uw eigen privéwoning is of uw zakelijke interieur.

Bekijk nog meer projecten van Linda Pol.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief