Home » Internationale allure in hartje ’s-Hertogenbosch

Internationale allure in hartje ’s-Hertogenbosch

HIP Studio

Door Stagiair

Noord-Brabant is twee hotspots rijker: in het hartje van hoofdstad ’s-Hertogenbosch ontwierp HIP Studio de oogstrelende interieurs van Current Rooftop Restaurant en Current Rooftop Bar. Twee heerlijke werelden waar sfeervol design, gastvrijheid, smakelijke gerechten en dranken en een adembenemend uitzicht tot in perfecte samensmelten. Twee topetablissementen, waar zorgen even ver weg zijn en je het leven viert met je geliefde, vrienden en familie.

In een zee van licht en ruimte creëerden Maxine Hoopman en haar team met zachte basistinten, verrassende prints, natuurlijke materialen, details van messing en sfeerverhogende verlichting een oogstrelend totaalplaatje. Comfortabel meubilair en de op maat ontworpen bar maken dat de gasten in een intieme en ontspannen sfeer kunnen genieten van de pure gerechten, de heerlijke drankjes en elkaars gezelschap. Het topinterieur ademt de trendy vibe van Manhattan, de elegantie van Parijs, een spicy touch van Tokio en uiteraard de ongedwongen gastvrijheid van Den Bosch.

HIP Studio maakte van Current Rooftop Bar een kosmopolitische bar met een sexy interieur en creëerde de ultieme bestemming voor zinderende cocktails en mooie champagnes. Combineer dat met het riante dakterras en het geweldige uitzicht over de stad en je begrijpt dat Current Rooftop Bar dé hotspot is voor levensgenieters. Het mondaine interieur is voorzien van paarse, gouden en fluwelen accenten, planten en een prachtige met leer beklede bar als centerpiece. Vanuit de bar hebben gasten toegang tot een dakterras met een urban uitstraling dankzij de twee cortenstalen fonteinen die het dakterras tot leven brengen. Het cortenstaal is een knipoog naar de locatie van Current Rooftop, namelijk aan het begin van de Paleisbrug in Den Bosch.

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

HIP Studio | Current Rooftop Restaurant & Bar | Porcelanosa | Maretti Lighting

Alphenberg Leather | Van de Graaf Interior

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief