Home » Investeren op Ibiza

Investeren op Ibiza

Door admin

Europees grondgebied

Europe Estate Group, onder leiding van de oprichters Rogier van den Brand (rechts op de foto) en Amaury Verelst (links op de foto), richt zich op de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten op Europees grondgebied; het merendeel rond de Middellandse Zee. Momenteel is het bedrijf zeer actief op diverse locaties op de Balearische Eilanden waar vooral appartementen en villa’s worden gerealiseerd.

Deskundigheid

Vanuit het kantoor op Ibiza is een ambitieus team van zes medewerkers dagelijks betrokken bij het beheer en de realisatie van de vastgoedprojecten van Europe Estate Group. Het team wordt bijgestaan door onze deskundige pool van architecten, bouwexperts, stedenbouwkundigen en leveranciers om elk project tot een goed einde te brengen.

Vanaf 2015 heeft Rogier van den Brand Ibiza gekozen als zijn wonen werkgebied waar hij sindsdien actief is op de lokale vastgoedmarkt. Daarnaast heeft hij Royal Estates Ibiza opgericht. Dit makelaarskantoor richt zich voornamelijk op de verkoop en verhuur van woningen op Ibiza. Persoonlijke aankoopbegeleiding is een belangrijk onderdeel; hierbij begeleiden Rogier en zijn team de vaste Ibiza-gangers en zij die nog nooit op Ibiza geweest van begin tot eind bij de aankoop van een woning op Ibiza.

Amaury Verelst is de oprichter en CEO van A. Verelst Development. Dit bedrijf richt zich op de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten in België. Sinds de zesde verjaardag van het bedrijf werden enkele honderden appartementen en huizen gebouwd; met een constante van meer dan 1000 eenheden in ontwikkeling.

Dromen realiseren

Voor de Europe Estate Group is het bouwen van huizen of appartementen veel meer dan alleen het leggen van bakstenen. Het bouwen van een woning is een belangrijk onderdeel voor het realiseren van geluk, emotie, waarde en duurzaamheid. Deze werkwijze zorgt voor een jarenlange woonkwaliteit. Europe Estate Group verwacht een omzet van 2,25 miljoen in 2021.

Bekijk wat Europe Estate Group kan betekenen voor u.