Home » Investering woon- en werkplezier

Investering woon- en werkplezier

Door admin

Schoonheid in de avond

Hoe zou het zijn als uw tuin “s avonds tot leven komt? De struiken, de bomen en het gras verlicht met het gevoel van een regenwoud. Subtiel en sfeervol. Elke avond opnieuw wordt u verrast door de schoonheid van de natuur rondom uw huis.

Nagenieten

Lichtarchitect Lars Mallant: “Stel je eens voor dat je na een intensieve werkdag thuis nog even naar buiten wilt. Nog even genieten van de sterren, de maan en je tuin. Het gevoel van een sprookje dat iedere avond ontwaakt zonder dat je de deur uit hoeft.” Inmiddels beleven veel mensen dat sprookje in het echt.

Rainforest Lighting is namelijk toonaangevend op het gebied van tuinverlichting in Nederland en België. Tuinverlichting wordt steeds meer gezien als een investering in woon- en werkplezier.

Door de tuin ook in het donker bij het huis te Investeren in woon- en werkplezier betrekken, ontstaat een totale woonbeleving. Dit geldt niet alleen voor bezitters van grote tuinen met bijgebouwen, zwembad en soms zelfs met een bos, maar ook voor mensen met een stadstuin van rond de 1000 vierkante meter.

Lichtdemonstratie

“Sinds de lockdown zien wij dat steeds meer mensen een afspraak willen maken voor een lichtdemonstratie”, vertelt Mallant enthousiast. Met zo”n lichtdemonstratie krijgt u een beeld van hoe uw tuin in het donker tot leven komt.

Deze demonstratiekosten zijn afhankelijk van de tuingrootte. Indien u voor Rainforest Lighting kiest, nemen zij deze kosten voor hun rekening.

Maak uw afspraak met Rainforest Lighting.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief