Home » Elektrische jaloezieën in Brabantse nieuwbouwwoning

Elektrische jaloezieën in Brabantse nieuwbouwwoning

Jasno Shutters

Door Aty Verschuren

In het Brabantse Megen staat een prachtige nieuwbouwwoning, vol met JASNO shutters en houten jaloezieën. Wat direct opvalt bij binnenkomst is de openheid van de woning en het feit dat alles hier toekomst-proof is gemaakt voor de bewoners, inclusief de raambekleding. 

Elektrische jaloezieën voor brede ramen 
De grote brede ramen in de woonkamer beslaan de gehele achterzijde van de woning en zijn volledig bekleed met donkergrijze elektrischehouten jaloezieën (blinds) van JASNO. Gezien de enorme breedte van de jaloezieën is elektrische bediening hier dé oplossing. Het optrekken van het hele pakket jaloezieën met een koord kan namelijk zwaar zijn. Bovendien is deze raambekleding kindveilig, omdat er geen bedieningskoorden los hangen. 

De blinds in deze woning zijn door middel van een WiFi hub aangesloten op de tablet van de bewoners. Met één druk op de knop kunnen zij de jaloezieën gemakkelijk in de gewenste positie zetten. Zo regelen zij eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy op ieder moment van de dag. Een groot voordeel is bovendien dat er meerdere  scènes  (vaste posities) in te stellen zijn. De jaloezieën openen en sluiten zich dan automatisch op het ingestelde tijdstip. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent, want zo lijkt er altijd iemand thuis te zijn. 

Shutters op de bovenverdieping
Op de eerste verdieping hangen  JASNO shutters  in de slaapkamers, het kantoor en de badkamer. Allemaal in dezelfde diepgrijze kleur met lamelmaat L (89 mm). In de badkamer en kantoor hangen shutters in een speciale vorm. Doordat JASNO shutters altijd op maat worden gemaakt zijn ze geschikt voor alle raamvormen. Extra bijzonder, want zo wordt de speciale raamvorm in de ruimte benadrukt. 

In het kantoor en de slaapkamers zijn Primewood shutters geplaatst, oftewel shutters die gemaakt zijn van duurzaam Paulownia hout. De shutters zijn onderverdeeld in verschillende panelen. Op deze manier creëer je altijd de perfecte combinatie tussen lichtinval en privacy. In de badkamer hangen  Aqualine shutters  van JASNO. Deze kunststof shutters zijn speciaal gemaakt voor vochtige ruimtes en kunnen prima tegen een spatje water. 

Wil je meer informatie over shutters of blinds in jouw woning? Vraag  hier gratis een brochure aan, kom langs in  onze showroomte Eersel of vraag een  vrijblijvend adviesgesprekaan huis aan. 

Ontdek de vele vaardigheden van JASNO.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief