Home » JANICE

JANICE

passie, details, positiviteit, fun en kwaliteit.

Door Stagiair

JANICE is een Nederlands kledingmerk voor dames die houden van kwaliteit, oog voor detail en het leven niet te serieus nemen.

Fun met JANICE

Een van de andere kernwaardes waar we mee werken is, het leveren de collectie moet een speeltuin zijn. In alle vrijheid moet er gecreëerd kunnen worden. Beperkingen zijn er niet, alles is mogelijk. Daarnaast moeten we het leven niet te serieus nemen, in alles wat we doen moet het fun blijven.

De passie van JANICE

In alles wat we doen, gaat alles volle passie. Gedreven als een malle zijn we iedere dag bezig met de collectie. De hele dag nemen we alles als een spons op en verwerken we onze beelden in de collectie. Passie en gedrevenheid dekken eigenlijk niet de lading van onze obsessie met mode en kleding. Wij zijn net 2 kleine kinderen in de grootste speelgoed winkel die alles kunnen maken wat ze maar willen.

Details

De details die wij in onze kleding stoppen, wordt door veel dames goed ontvangen. Van luxe logo knopen to een rijke geprinte voering met stretch. De manier waarop we iets laten afwerken en de stiksels die we gebruiken. Wat dacht je van de unieke labels en de uitgebreide was etiketten. Welke kleur en kwaliteit leren voering er in een schoen moet zitten tot de afwerking van de riemen. De details die wij in JNCIE stoppen, maakt het verschil.

Positiviteit

Als je positiviteit uitstraalt en geeft, krijg je zelf net zo veel goeds terug. Wij geloven er heilig in dat, wat je geeft, terug komt op je pad. Als wij er aan mee kunnen werken dat jij de beste versie van jezelf kan zijn, dat jij je goed voelt en positief gestemd bent, dan is onze missie geslaagd en hopen we dat onze sparkles een beetje zijn overgevlogen naar jou!

JANICE

De Kleine Elst 45, 5246 JK Rosmalen
Tel: +31 6 111 12 927 | www.janice.nl | webshop@janice.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief