Home » Jarenlang plezier van de designkeuken

Jarenlang plezier van de designkeuken

Door admin

Keukenmodel

In deze moderne villa heeft Tieleman Keukens een prachtige Next125 keuken mogen ontwerpen en plaatsen.

Deze keuken bestaat uit twee verschillende modellen uit de Next125 collectie. Het eiland is de NX800 in de kleur Solid kristalwit en de kastenwand is de NX240 in de kleur Fenix onyxzwart softmat.

Werkblad

Het werkblad van het eiland is een composiet werkblad, de Silestone Eternal Statuario. Statuario is geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Carrarisch marmer.

Statuario heeft een wit oppervlak met zachtgrijze vloeiende aders. In deze ruimte is ervoor gekozen om het werkblad te verlengen, zodat het verlengde bladgedeelte fungeert als tafel.

Apparatuur en accessoires

Voor de apparatuur in de keuken is gekozen voor een Miele CleanSteel hogedrukstoomoven. Deze stoomoven is voorzien van Powersteam waarmee onder hoge druk met een temperatuur van 120 graden Celcius uw gerecht in een kortere bereidingstijd wordt bereid.

Ook beschikt de keuken over een Miele Pureline oven met magnetronfunctie. De vaatwasser is ook van Miele. De vriezer en koelkast zijn uit de iQ500 serie van Siemens. De Liebherr wijnklimaatkast zorgt ervoor dat wijn op de perfecte temperatuur geserveerd kan worden.

Om geen afzuigkap boven het eiland te hoeven plaatsen, is er gekozen voor de Novy Panorama inductiekookplaat met afzuigtoren. Hiermee is een directe afzuiging aan de bron. De kraan in de keuken is een Quooker Flex kraan waarmee naast koud en warm water ook direct kokend water gepakt kan worden.

Het fijne aan deze Quooker kraan is de flexibele uittrekbare slang die zorgt voor meer wendbaarheid en gemak in de keuken. Naar de Quooker kraan is ook een zeeppomp eveneens van Quooker geplaatst.

Bijzonderheden

  • Next125 keuken (model NX800 in de kleur Solid kristalwit en NX240 in de kleur Fenix onyxzwart softmat)
  • Arte aanrechtbladen (Composiet Silestone Eternal Statuario)
  • Miele keukenapparatuur (CleanSteel hogedrukstoomoven, Pureline oven)
  • Siemens keukenapparatuur (koelkast en vriezer uit de iQ500 serie)
  • Liebherr (wijnklimaatkast)
  • Novy werkbladafzuiging (Panorama inductiekookplaat met afzuigtoren)
  • Quooker kokendwaterkranen (Quooker Flex en Quooker zeeppomp)
  • Doeco keukenaccessoires (Hera ledstrip, Bachmann stopcontact twist rvs)

Tieleman Keukens realiseerde een prachtige luxe keuken waar niks aan ontbreekt.

Meer weten over deze keukenspecialist? klik hier!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief