Home » JASNO shutters in Eindhovense Kazerne

JASNO shutters in Eindhovense Kazerne

JASNO

Door marketing

JASNO raamdecoratie wordt niet alleen gerealiseerd in high-end woningen, ook sieren de luxe shutters en houten jaloezieën de ramen van hele bijzondere panden. Zo is onze raambekleding te vinden in de voormalige marechausseekazerne van Eindhoven, een van de oudste panden aan de rand van het centrum. Een monumentaal complex welke na jarenlange leegstand vandaag de dag is omgetoverd tot een culturele hotspot waar eten, drinken, slapen en design samenkomen: Kazerne.

JASNO shutters bij Kazerne

Bij Kazerne kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje en je laten inspireren door actuele exposities van top- designtalent. Je kunt hier zelfs slapen tussen al het design. Het pand heeft 8 luxe kamers, suites en lofts, waarvan de Paljas loft er een is. Uniek aan de Paljas loft is de grote hoekige, glazen façade, die uitzicht biedt over de grote binnenplaats. Om de gasten zowel voldoende privacy als lichtinval te bieden, is hier gekozen voor maatwerk shutters van JASNO.

Zwarte shutters van JASNO

De stijlvolle binnenluiken zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout, een lichte maar stevige houtsoort, ideaal voor speciale raamvormen zoals in de Paljas loft. De shutters in de kleur Matte Black voegen allure toe aan de loft. De zichtbare houtnerfstructuur op de lamellen zorgt bovendien voor een exclusieve uitstraling.

Door het kantelen van de lamellen creëer je eenvoudig een prachtig lichtspel, ook bij draaikiepramen. In de Paljas loft zijn de shutters op het draaikiepraam geplaatst, zodat de shutter samen met het raam mee kiept of draait.

Overnachten tussen shutters

Ga eens een nachtje slapen in de Paljas loft en ervaar de toegevoegde waarde van shutters in je interieur. Of breng een bezoek aan de Kazerne tijdens de Dutch Design week die jaarlijks in oktober plaatsvindt.

Ben je benieuwd of shutters ook in jouw interieur passen? Met meer dan 20 jaar ervaring in shutters kunnen we je altijd voorzien van het beste advies voor jouw ramen en jouw huis. Onze adviseurs helpen je graag!

Ontdek de vele vaardigheden van JASNO

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief