Jubileum De Schuur van Loenen

5-jarig jubileum

Ter ere van het feestelijk jubileum van De Schuur van Loenen zullen de kunstwerken van Casper Faassen worden getoond vanaf 15 maart tot 15 mei 2020.

Uitzonderlijk talent

Casper Faassen (1975) groeit op in Leiden waar hij al vroeg zijn fascinatie en bewondering voor de grote meesters en zijn passie voor het creëren ontwikkelt.

Na een oriënterende periode met studie en werk besluit Casper Faassen zich in 2002 uitsluitend op zijn kunst te richten. Nog in dat zelfde jaar is de eerste expositie van Casper Faassen in Kunsthuis Leiden een feit. In het oeuvre van Casper tekent zich al vroeg een hernieuwde hedendaagse verkenning van klassieke schoonheid af.

De kunstenaar benadert de pure essentie van zijn ideale schoonheid met een bijna tastbare kwetsbaarheid.

Bewonder HIER zijn kunstwerken 

Portret Casper Faassen

Unieke vergaderlocatie

De Schuur van Loenen, dat is dé plek waar zakelijke inzichten en prachtige ideeën ontstaan. Deze inspiratieruimte is vanuit het hele land goed te bereiken, zowel vanuit Amsterdam als Utrecht bent u er binnen 20 minuten. ​Nabij gelegen is een groot parkeerterrein waar u vrij kunt parkeren.

Deze bijzondere locatie kan exclusief gehuurd worden een vergadering, meeting, fotoshoots, exposities, workshops en als pop-up store.

Bent u geïnteresseerd in de vergaderruimte, maak dan een afspraak met Jikke Tjepkema

Indeling

De Schuur van Loenen bestaat uit twee ruime verdiepingen, beide voorzien van een bijzonder sfeervolle uitstraling.

Op de eerste verdieping is de lichte en intieme vergaderruimte, waar u u direct thuis voelt en waar in alle rust een vergadering, brainstormsessie, heidag of een training gehouden kan worden.

Beneden zijn er meerdere zitjes en serveert uw gastvrouw de lunch uit en helpt u indien nodig met al uw vragen.