Home » Jumeirah at Saadiyat Island Resort – Abu Dhabi

Jumeirah at Saadiyat Island Resort – Abu Dhabi

Departures

Door Excellent admin

Indrukwekkend

In dit indrukwekkende resort, dat uitkijkt over een beschermd duingebied en een turkooizen zee, gaan kunst en cultuur naadloos samen met de oorspronkelijke ’bewoners’ van het eiland: schildpadden en dolfijnen.

Spectaculair uitzicht

Alle kamers en suites in het Jameirah at Saadiyat Resort bieden spectaculair uitzicht op zee en voor wie meer privacy zoekt zijn er duplex villa’s met privézwembad.

Scala aan faciliteiten

Gasten hebben toegang tot een scala aan faciliteiten waaronder drie infinity pools, een maagdelijk strand en een fantastische spa met Marokkaanse hamam en VIP behandelkamers die toegankelijk zijn via een aparte ingang.

Gerechten worden live bereid

Er zijn uiteenlopende dineropties. In het chique White worden bij diverse kookstations live gerechten bereid en Mare Mare heeft een heerlijke Italiaanse kaart. TEAN serveert mezzes en grillgerechten nabij het strand. Bij de Lobster Lounge kunt u genieten van drankjes tijdens de zonsondergang en exquise kreeftspecialiteiten.

Aandacht voor duurzaamheid

Kinderen vermaken zich uitstekend in de twee kinderclubs (met begeleiding). Er is veel aandacht voor duurzaamheid in het resort.

Extra voor Excellent lezers

20% korting op spabehandelingen en op maaltijden en drankjes.

Aanbieding voor Excellent lezers

Tot 40% korting op de kamerprijs en gratis halfpension bij verblijf  tot 13 januari 2023 indien geboekt voor 30 juni 2022. Black-out data van toepassing en korting varieert per reisperiode en kamertype.

Voor meer informatie neem contact op met Monique de Vos van Departures via 06-29000544 of info@departures.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief