Home » Kabaz creëert nieuwe droomomgeving

Kabaz creëert nieuwe droomomgeving

Door Lisette Trinthamer

Stijlvol interieur met een rauw en beachy randje

Kabaz paste natuurlijke materialen in de woning toe zoals hout, beton, staal, linnen en natuursteen, die in combinatie met het gebruikte kleurenpalet en de accessoires zorgen voor een stijlvol interieur met een rauw en beachy randje.

Maatwerk keuken

In het hart van de fraaie woning ontwierp Kabaz de keuken, waarin de kleurrijke fronten zorgen voor een aangename touch. Het natuursteen van het keukenblad zochten de opdrachtgevers samen met Bertram uit in een Italiaanse groeve. In het verlengde van de maatwerk keuken – net als de sfeervolle living voorzien van een haardpartij – situeerde Kabaz de eetkamer. Zowel de massief houten tafel als de uitnodigende en uiterst comfortabele stoelen komen uit de door Bertram Beerbaum ontworpen collectie van Grey7.

Indrukwekkende dressing

Op de eerste verdieping vinden we het luxe privédomein van de opdrachtgevers, een sfeervolle kantoorruimte en de slaapkamers van de kinderen. In deze laatstgenoemde ruimtes droeg de vrouw des huizes met haar keuze voor accessoires bij aan de lieflijke uitstraling van de kamers. Bij gebrek aan ruimte voor voldoende kasten in de masterbedroom ontwierp Kabaz in het souterrain een indrukwekkende dressing, waarin net als in de andere woon- en leefruimtes persoonlijke perfectie is gerealiseerd.

De project is gerealiseerd door Kabaz Studio

Met dank aan de volgende belanghebbende partijen:

Mark Steenbrink & Zn. SchilderwerkenFrankly AmsterdamIndivipro Netherlands B.VSchildersbedrijf Ten Napel

Tekst: Sander Lemmens
Fotografie: Ewoud Rooks

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief