Home » TE KOOP | Kempische villa’s Rotterdam

TE KOOP | Kempische villa’s Rotterdam

Door admin

Bermweg 22a, 22b én 22c

3059 LA Rotterdam

Heerlijke villa’s dankzij AA+ Ontwerpbureau

Uniek, kleinschalig en hoogwaardig project van drie Kempische villa’s op landelijke locatie aan de Bermweg in Rotterdam. Landelijk wonen maar toch met alle faciliteiten van wereldstad Rotterdam nabij, met enerzijds haar bruisende stadscentrum maar ook met Rotterdam-Nesselande op een steenworp afstand. Zo mooi zou iedereen wel willen wonen…

De villa’s zijn ontworpen door topontwerper Marinus Weijers van AA+ Ontwerpbureau en zullen onder garantie worden gebouwd door een gerenommeerde aannemer.

Kempische architectuur

De Kempische bouwstijl is een nieuw genre in de hedendaagse architectuur en is overgewaaid uit de Kempische streken van België.

De Kempische villa”s met rustgevende atmosfeer stralen authenticiteit uit door een bouwwijze van weleer, zowel in materialen als in vorm. Gebruikte stenen, onderbroken goten, met zink bedekte dakkapellen en een combinatie van gedetailleerde houten en stalen kozijnen. Ook typisch Belgisch is een ossenoog-raam.

AA+ Ontwerpbureau ontwerpt onderscheidende nieuwbouw villa”s in de Kempische stijl die leven. Deze sfeer kan binnen worden doorgetrokken met doorleefde hardsteen vloeren en antieke zandsteen schouwen. U beleeft het comfort van heden in de sferen van het verleden!

Bijzonderheden

+ de villa’s worden gebouwd op eigen grond
+ ruime mogelijkheden voor individualisering
+ optioneel nog extra uitbouw en/of veranda mogelijk
+ kleinschalig project van slechts drie vrijstaande villa’s
+ Bouwgarant Keurmerk
+ energielabel A

€ 975.000 v.o.n.

Meer over de vaardigheden van Marinus Weijers?

AA+ Ontwerpbureau staat u graag te woord.

Geïnteresseerd in één van de drie woningen in aanbouw?

Contacteer Hulstkamp Christie’s Makelaars

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief