Home » Keuken als blikvanger in de loft

Keuken als blikvanger in de loft

Door admin

Details maken het verschil

Culimaat heeft het ontwerp van architect Bob Manders verder uitgewerkt. Hierbij hebben we extra aandacht besteed aan de detaillering van de keuken.

Dat ziet u onder meer terug in de manier waarop we de achterwand hebben doorgetrokken in het werkblad en de hoogwaardige lakafwerking.

Culimaat gelooft dat detaillering het verschil kan maken tussen een doorsnee en high-end keuken. De materiaal- en kleurkeuze is uit de samenwerking en in nauw overleg met de bewoners ontstaan.

Er is gekozen voor een natuurstenen werkblad. Culimaat is bijzonder trots op het resultaat van de keuken.

Door de keuze om de keuken in het midden van de woning te plaatsen en de grootte ervan, is het een echte eyecatcher geworden en staat deze mooi in verbinding met de rest van de benedenverdieping.

Dit project is gerealiseerd in samenwerking met Bob Manders.

High-end keukenspecialist

Sinds 1985 creëert Culimaat high end keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Het team van ambitieuze Kitchen Artists wordt gedreven door de liefde voor luxe keukens, een grenzeloze creativiteit en het streven naar absolute perfectie. Zij dagen zichzelf graag uit en denken altijd een stap verder. Het bestaansrecht ontlenen zij aan het feit dat zij anders willen zijn dan de omgeving.

Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant.

Het zijn feitelijk kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen. Ze benaderen de keuken vanuit de visie dat het meer is dan alleen een ruimte om te koken.

Dit project is gerealiseerd door Culimaat.

Klik hier voor meer informatie over de high-end keukenspecialist.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief