Home » Keuken als rustpunt in Herenhuis

Keuken als rustpunt in Herenhuis

Door admin

Indrukwekkende keuken

Elke ruimte heeft zijn eigen stijl wat goed past bij de diversiteit van het gezin dat het appartement bewoont. Ook de keuken heeft zijn eigen stijl. De ronde vormen van de eilanden contrasteren mooi door het strakke materiaalgebruik.

De keuken vormt een rustpunt in de indrukwekkende woning. Om deze rust te bewaken, is er een scheiding gemaakt tussen de twee eilanden en de spoelkeuken achter de hoge kastenwand. Deze donkere kastenwand waarvan de lijsten zorgen voor een bijzondere dieptewerking, fungeert eigenlijk als een roomdivider. In de kastenwand zijn bewust geen grepen gebruikt, deze worden gevormd door uitsparingen rondom de nissen.

De zachtheid van de ronde vormen in dit keukenconcept wordt benadrukt door het ontbreken van naden. Hiervoor is Corian gebruikt. Omdat Corian geen poriën heeft, is het bij uitstek geschikt voor keukenbladen.

High-end keukenspecialist

Sinds 1985 creëert Culimaat high end keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Het team van ambitieuze Kitchen Artists wordt gedreven door de liefde voor luxe keukens, een grenzeloze creativiteit en het streven naar absolute perfectie. Zij dagen zichzelf graag uit en denken altijd een stap verder. Het bestaansrecht ontlenen zij aan het feit dat zij anders willen zijn dan de omgeving.

Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant. Het zijn feitelijk kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen. Ze benaderen de keuken vanuit de visie dat het meer is dan alleen een ruimte om te koken.

Het is het hart van de woning waarin alles samenkomt en nieuwe dingen ontstaan: gesprekken, contacten, ideeën. En juist omdat het zo”n belangrijke functie vervult vinden zij dat alles moet kloppen: van het design, het gebruiksgemak, tot aan de routing en de apparatuur.

In de showroom in Berlicum kunnen klanten zich volledig laten onderdompelen in de wereld van high end keukens en een idee krijgen van de eindeloze mogelijkheden om op deze wijze bijzondere concepten te realiseren.

Dit project is gerealiseerd door Culimaat.

Klik hier voor meer informatie over de high-end keukenspecialist.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief