Home » Keukendesign in beweging

Keukendesign in beweging

Door admin

Hip design

De lancering van een innovatief en zeer authentiek product dat beweging in de keuken brengt. De nieuwe next125 trolley scoort met zijn tijdloos elegante design, multifunctionele karakter en mobiliteit.

Of u de trolley nu gebruikt als flexibele opbergen werkplek in de keuken, als bijzettafeltje voor een grote groep gasten, als elegante huisbar of als hulpje buiten op het terras bij het barbecueën: dit multifunctionele wonder past in diverse wooninrichtingen en is een ware allrounder.

Op een mooie en intelligente manier past hij ook feilloos in een moderne levensstijl. De trolley overstijgt met glans zijn zuivere servicefunctie en zorgt voor een stijlvol statement.

Licht verrijdbaar keukenkastje

”žDe keuken is tegenwoordig steeds meer een multifunctionele leefruimte. Bij het ontwikkelen van deze flexibele trolley hebben we hiermee rekening gehouden. Zijn vorm is opvallend en grafisch gezien een echt juweeltje.

Ondanks het puristische, kubusvormige corpus oogt het verrijdbare keukenkastje licht en luchtig. Het contrast tussen het onyxzwarte aluminium corpus en de accessoires van eiken natuur straalt een tijdloze elegantie uit“, aldus Markus SchÁ¼ller, zaakvoerder van next125.

Aanpasbaar naar eigen wens

De sympathieke keukenhulp is verkrijgbaar in drie varianten: als keuken-, serveer- en bartrolley. Het frame is bij de drie varianten hetzelfde: vier zwenkwielen die geschikt zijn voor parketvloeren en een staafgreep in onyxzwart.

Dankzij de uitrusting in eiken natuur kan de gebruiker het meubelstuk helemaal aanpassen aan zijn eigen behoeften. De next125 trolley past perfect onder de next125 kooktafel, maar kan ook als mobiel keukenblok worden gebruikt.

Over next125

Next125 is het internationale premiummerk van SchÁ¼ller. Wat de keukens van next125 typeert, is de liefde voor detail.

Vertrekkend vanuit de waarden van de keukenfabrikant, verbindt next125 ambachtelijk werk, techniek, design en toparchitectuur met moderne industriële productieprocessen.

Het resultaat? Ongelofelijk elegante keukens met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, voor klanten die kiezen voor topkwaliteit en topdesign binnen het medium- en topsegment van de markt. De producten van next125 hebben al meerdere designprijzen in de wacht gesleept: de German Design Award, de Red Dot Award enzovoorts.

Meer weten over next125? Klik hier!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief