Klasse in een oude kazerne

Welkom bij het Detroit Foundation Hotel!

Loop door de massieve gebogen deuren en bewonder de details in dit historische gebouw, die er na al die jaren nog prachtig staat te staan. De hoge plafonds lijken maar door te stijgen, terwijl de honderden lichtbollen boven de bar het gevoel geven van een zonsondergang. Of loop van de lobby naar de ontvangstruimte met prachtige kunst vanuit het plafond. Het geeft een echt Detroit gevoel. Geniet ook van de houten wanden in de lobby, ze brengen klasse en geven het ultieme gevoel.

Kazerne
Het oude, statige gebouw vormt een mooie afleiding van de wolkenkrabbers van downtown. Omringd door de wolkenkrabbers uit downtown staat dit prachtige, oude perceel. De rode deuren verwijzen naar de oude brandweerkazerne, waar tegenwoordig een mix van iconisch design en moderne luxe terug te vinden is.

Inrichting kamers
In de kamers komen aardetonen, spierwitte accenten, baksteen, donker hout en heldere lijnen samen. Samen brengt het rust en kalmte in de ruimtes. Dit alles wordt gecombineerd met heldere, blauwe kleuraccenten die zorgen voor het klasse gevoel. In het hotel zijn 100 kamers te vinden, waaronder 2 premier suites, 5 junior suites en 20 king & queen rooms.

Wil je nog verder genieten van dit hotel of een suite boeken? Bekijk dan de site van het Detroit Foundation Hotel. 

EXCELLENT | Magazine