Kloppende droomkeuken

Beleving in de showroom

“We kenden Raymond en zijn bedrijf niet. Het ligt ook niet bepaald naast de deur, maar toch zijn mijn vriend en ik na een tip van de aannemer, op een verloren zaterdag, richting de showroom van Keukenzinnig in het Zuid-Limburgse Geleen gereden.”

“Wat we daar zagen was ongekend: bijzondere keukenopstellingen, mooie materialen, accessoires en prachtige verlichting. Ons was direct duidelijk dat we niet bij een standaard keukenbedrijf binnenstapten. Alles is er tot in de puntjes verzorgd”, kijkt de opdrachtgeefster terug op de kennismaking met het high-end bedrijf Keukenzinnig van keukenkunstenaar Raymond Engelbertink.

Indrukwekkend

“Raymond nam direct alle tijd voor ons en was geïnteresseerd in onze plannen. Tijdens het gesprek kwamen uiteindelijk de plattegronden op tafel en begon hij direct met ons mee te denken en te tekenen. Na anderhalf uur waren we al een eind op weg en planden we – onder de indruk van zijn vakmanschap en creativiteit – direct een vervolgafspraak”, aldus de vrouw des huizes.

“Wat ons ook erg aansprak, was dat Keukenzinnig niet alleen onze droomkeuken op maat kon realiseren, maar ook de tegelvloer in de keuken kon verzorgen en dat allemaal binnen een tijdsbestek dat ons enorm paste.”

Volledig afgestemd op wensen en dromen

“Omdat het eiland een stuk de woonkamer insteekt, maakt de keuken echt onderdeel uit van ons dagelijks leven.

De indeling is volledig afgestemd op de wijze waarop wij de keuken wensen te gebruiken en ook de apparatuur sluit aan op onze wensen”, geeft ze met een glimlach aan.

Zo is de keuken voorzien van veel opbergruimte en maakt het gezin met plezier gebruik van onder meer de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging en de vaatwasser op hoogte.

Op het matwitte keukenblok is een keukenblad van het kwaliteitsmerk Dekton geplaatst dat is uitgevoerd in een gemêleerd grijs, wat qua kleurstelling aansluit op de vloertegels van 1,20 meter bij 1,20 meter.

Het toegepaste hout geeft de luxe maatwerkkeuken een warme touch.

Eén grote familie

“We zijn echt supertevreden over de samenwerking met Raymond en zijn team en natuurlijk superblij met het resultaat. Alles klopt in onze droomkeuken”, geven de opdrachtgevers aan.

“Raymond heeft veel kennis van zaken, staat altijd voor je klaar, legt alles goed uit en – niet onbelangrijk – hij komt zijn afspraken na. Door ons intensieve contact voelen we ons ook echt deel uitmaken van de Keukenzinnigfamilie. Wij zijn oprecht blij dat we op die verloren zaterdag naar Geleen zijn gereden.”

Kwaliteitsbedrijf, Keukenzinnig

Op basis van kennis, ervaring, creativiteit en inlevingsvermogen verwezenlijkt Keukenzinnig dromen. Elke klant verdient én krijgt de volledige aandacht van de zeer ervaren keukenmeester Raymond Engelbertink en zijn enthousiaste en uiterst creatieve team.

Keukenzinnig ontwerpt betaalbare designkeukens tot zeer luxe varianten. Indien gewenst is bij Keukenzinnig ‘the sky the limit’. Laat je verrassen, verwarmen en verleiden in de prachtige inspiratieruimte van Keukenzinnig. Wees welkom, je bent gewenst.

Fotografie | Patrick Meis 

Met dank aan onze professional | Keukenzinnig