Appartementen met spectaculair zeezicht Costa Blanca Noord

Appartementen met spectaculair zeezicht Costa Blanca Noord

Panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee

Op een prachtige locatie tussen de bekende kustplaatsen Moraira en Jávea worden deze zeer moderne hightech appartementen met ruime terrassen gebouwd, met spectaculair panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. In de directe omgeving zijn er vele voorzieningen aanwezig zoals een winkelcentrum, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis, internationale school, paardrijschool en een mooi strand.

Infinity zwembad

In het project ontbreekt het zeker niet aan luxe en beschikken de bewoners over een gemeenschappelijk infinity zwembad met royaal zonneterras, een indoor Spa met verwarmd zwembad, jacuzzi en sauna, een ruime entree hal, 2 liften en parkeerplaatsen. De hoogwaardig afgewerkte appartementen inclusief vloerverwarming, airconditioning en domotica systeem zijn zeer geschikt voor eigen gebruik en/of verhuur.

De laatste appartementen

De laatste 2-slaapkamer appartementen van de 1e fase zijn beschikbaar vanaf      € 430.000,-. Oplevering staat gepland voor eind maart 2018. Nu speciale Black Friday aanbieding! Bij reservering vóór 24/11/2017 en ondertekening koopovereenkomst vóór 31/12/17 ontvangt u een meubelcheque van €8.000,-.

2e fase in de verkoop

De 2e fase is inmiddels ook in de verkoop. Verschillende typen luxe 3-slaapkamer appartementen en penthouses beschikbaar vanaf €420.000,-.

Voor uitgebreide informatie 1e fase, klik hier.
Voor uitgebreide informatie 2e fase, klik hier.

Overtuig uzelf en plan een bezichtiging!

Royal Residence Lifestyle 
Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513
[email protected]    

EXCELLENT | magazine