EXCELLENT | Hotel in Lanaken

EXCELLENT | Hotel in Lanaken

TE KOOP Heeft u de ambitie om hoteleigenaar te worden. Dan is deze prachtige vierkantshoeve (7 HA!) gelegen op een rustige toplocatie
bij het bos en weilanden een unieke kans.!

Het landgoed

Het landgoed ligt dichtbij het centrum van Lanaken en Maastricht en begint met een mooie grote toegangspoort en een gezellige koer, Het landgoed bestaat uit een privé woning en hotel.

Hotel

Het hotel beschikt over 10 kamers met badkamers, op het gelijkvloers is een keuken, gemeenschappelijke ontbijtruimte en een aangename ontspanningskamer. De hoeve werd grotendeels gerestaureerd waarbij de originele kenmerken werden behouden. De boerderijwoning zelf omvat op de begane grond: inkom, ingerichte keuken, zit-en eetkamer, en apart toilet. Op het 1e verdiep bevinden zich 3 slaapkamers ( houten vloeren ) en ingerichte badkamer (ligbad-douche-toilet en dubbele lavabo).  Op het 2de verdiep is een grote zolder, voormalig in gebruik geweest als slaapkamer. Een deel van de stallingen en schuren zijn momenteel in gebruik als werkplaats.

Een unieke kans

Dit pareltje heeft een fantastisch weids uitzicht over de eigen weilanden. De mogelijkheden van dit landgoed zijn oneindig zowel naar privé-als zakelijke doelen! Een unieke kans en must-see!

Voor meer informatie neem contact op met Groep Christoffels te Lanaken  www.groepchristoffels.be

EXCELLENT | magazine