Geweldige residentie Bay House

Geweldige residentie Bay House

Bay House Concierge Residential Living

Skyline van Rotterdam

Wie elke dag wil ontwaken onder het genot van een spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam, kiest voor een appartement in het prestigieuze Bay House. Frame Vastgoed ontwikkelt exclusieve en luxueuze appartementen in het Rijnhaven District op het Rotterdamse Katendrecht. De sublieme kwaliteit, (conciërge) service en ligging aan de levendige Rijnhavenkade maken Bay House tot een unieke woonbeleving.

80 tot 375 m²

Het Bay House appartementencomplex biedt circa 88 koopappartementen die casco of met een indeling (plus badkamer en/of keuken) worden aangeboden. De oppervlaktematen van het omvangrijke aanbod van appartementen lopen uiteen van circa 80 m² tot 375 m². Bij de grotere woningtypen heeft u zelfs de mogelijkheid om tot wel vier slaapkamers te creëren.

Fenomenaal uitzicht

Op een drietal na zijn alle Bay House appartementen georiënteerd op de Rijnhaven. Een ligging die garant staat voor een fenomenaal uitzicht op de Wilhelminapier. Alle appartementen beschikken over een (of meerdere) eigen buitenruimte(s).

Gerenommeerde interieur designers

Om u te inspireren bij de inrichting van uw appartement werkt Frame Vastgoed samen met drie gerenommeerde interieur designers, die elk een eigen uitgesproken stijl vertegenwoordigen. Liefhebbers van ‘eco chic’ kunnen bij Robert Kolenik terecht. Voelt u meer voor ‘camouflaged glamour’, dan is Mariska Jagt uw designer en wie voor warm en eclectisch gaat, is bij Madelon Overeijnder aan het juiste adres.

Concierge, fitnessruimte, personal assistance app….

Vanzelfsprekend zullen ook alle denkbare faciliteiten binnen handbereik zijn in Bay House. Zo zal er 24 uur per dag een conciërge aanwezig zijn die tot uw beschikking staat, kunt u gebruikmaken van een luxe fitnessruimte, wordt er een personal assistance app en pakketservice ontwikkeld en bevindt zich onder het Bay House complex een parkeergarage waarin u uw eigen parkeerplaats(en) kunt kopen.

Aanmelden

Een appartement in Bay House is beschikbaar vanaf €450.000,-. Ontdek de mogelijkheden en meld u aan voor de START SALE van 7 juli 2018 op: https://bayhouse.nl/

EXCELLENT | magazine