Ibiza Royal Beach

Ibiza Royal Beach

In het meest serene gedeelte van Playa d’en Bossa, tegen Figueretas aan ligt de luxueuze residentie Ibiza Royal Beach. Eén van Ibiza’s meest exclusieve en goed beveiligde complexen met 24-uurs receptie en bewaking. Het royale 7-persoons appartement bevindt zich op de eerste verdieping, direct aan het strand en is gemakkelijk zonder lift bereikbaar. Met de zee op slechts vijftien meter afstand, zijn de uitzichten spectaculair en kun je zelfs Formentera zien liggen. De elegante residentie biedt rechtstreeks toegang tot het prachtige privéstrand waar je gebruik kunt maken van luxe loungebedden. De taxiboot naar Ibiza-stad of Formentera ligt op slechts 100 meter van de residentie. Een andere exceptionele meerwaarde is de private parking die direct onder het gebouw ligt en bij de service is inbegrepen. Hier zijn tevens de bergingen gesitueerd.

Het royale appartement heeft een prachtige vloer van marmer en is strak afgewerkt volgens de allerhoogste standaarden. De smaakvol ingerichte woning beslaat een oppervlakte van 158m2 en heeft vier stijlvolle slaapkamers en vier badkamers. Deze beschikken over klimaatcontrole en elektrische rolluiken.

De woonkamer bestaat uit een luxe loungegedeelte met een Sonos Home Sound System. Het eetgedeelte bevindt zich bij de goed uitgeruste keuken die van alle gemakken is voorzien en beschikt over professionele Siemens-apparatuur. De wasmachine en uitstortgootsteen vind je in de bijkeuken. Naast het waanzinnige woonoppervlak en het prachtige interieur heeft het appartement een ruim balkon van 29m2 met adembenemend zeezicht.

Slaapkamers:              4
Badkamers:                4
Woonoppervlak:         158m2
Terras:                        29m2
Prijs:                           1.395.000,-

Bekijk het gehele aanbod op Ibiza op de site van Ibiza Estates.

EXCELLENT | Magazine