Schitterende designvilla met prachtig zeezicht

Schitterende designvilla met prachtig zeezicht

Residentiële urbanisatie

Strakke nieuw te bouwen design villa gelegen in een hoogwaardige residentiële urbanisatie tussen Moraira en Jávea met moderne infrastructuur, vele faciliteiten zoals diverse winkels, supermarkt, kapper, apotheker, bars, restaurants en een gerenommeerde internationale school. Tevens zijn er volop buitensport mogelijkheden zoals tennis, paddle tennis, een paard rijschool en wandelgebieden. Mooie baaien met stranden en strandclubs op korte afstand.

Indeling villa

De villa is als volgt ingedeeld : Entree, gang, 2 slaapkamers, badkamer, hoofdslaapkamer met ensuite badkamer, woon/eetkamer, open keuken met kookeiland en ontbijtbar, waskamer. Carport van 24,7 m2. Trap naar een benedenverdieping met daglicht en eigen terras, ingedeeld in een machine kamer en een grote multifunctionele ruimte om naar eigen wens in te richten.

Privé zwembad

Buiten bevindt zich het privé zwembad en open terrassen van in totaal 101m2 op 2 niveaus. Er wordt voorzien in de aanleg van een basistuin.

Hoogwaardige afwerking

Zeer hoogwaardige afwerking inclusief o.a. airconditioning, vloerverwarming, groot formaat porseleinen tegels merk Saloni,  sanitair van Roca,  elektrische rolluiken in de keuken en woon/eetkamer, ingerichte kleerkasten, aluminium kozijnen en veiligheidsglas, verlichting, videofoon met elektrische poort en voetgangerspoort.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 274 m2
  • Perceel 1134 m2
  • Prachtig uitzicht op zee
  • Hoogwaardige woonurbanisatie met vele faciliteiten in de directe omgeving
  • Luxe afwerking met eerste klas kwaliteitsmaterialen

Prijs: €975.000,- excl. BTW en k.k.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 0413-820313 / 0034-965840513
[email protected]

EXCELLENT | magazine