SCHITTERENDE VILLA MET ZEEZICHT IN ALTEA

SCHITTERENDE VILLA MET ZEEZICHT IN ALTEA

Dit mooie complex in Altea met enkele vrijstaande villa’s en een centrale afgesloten entree kenmerkt zich door een prachtig open zicht op de Middellandse Zee, state of the art architectuur en een uitstekende ligging nabij vele faciliteiten waaronder de Golf met Club House van Altea .

Sleutelklare villa

Er is reeds één villa sleutelklaar welke als volgt is ingedeeld: Op de begane grond een afgesloten dubbele garage, berging, slaapkamer met ensuite badkamer, wenteltrap en lift. Op de hoofdverdieping een open keuken, eetkamer welke leidt tot het overdekt en open terras, gastentoilet, woonkamer met openhaard en berging. Buiten is er een privé zwembad en BBQ. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers met ensuite badkamers.

Moderne verwarming

Hoogwaardige afwerking inclusief centrale verwarming middels radiatoren met elektrische warmtepomp. Rolluiken bij de slaapkamers, basis alarmsysteem, inbouwkasten en dubbele beglazing. Deze villa wordt verkocht inclusief meubilair.

Nog maar enkele beschikbaar

Er zijn nog enkele  villa’s  met 3 of 4 slaapkamers en een andere indeling beschikbaar. Prijzen variëren van €585.000,- tot €760.000,-

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon 0413-820313 / 0034 96 584 0513 [email protected]

EXCELLENT | magazine