Sleutelklare villa in Calpe

Sleutelklare villa in Calpe

Moderne key ready villa  gelegen in een gevestigde residentiële urbanisatie in Calpe, op een paar autominuten van de zandstranden, de zeeboulevard en sportfaciliteiten van Calpe en op 1,5 km van het strand van La Fustera, Benissa Costa. Uitzicht op de omringende heuvels.

Keuken met BOSCH apparatuur

In de benedenverdieping is er een grote garage voor 2 auto’s, slaapkamer, badkamer, waskamer en een trap naar de woonverdieping in L vorm,  waar zich alle verdere accommodatie bevindt:  een hal, woonkamer, eetkamer, open keuken met kookeiland voorzien van apparatuur BOSCH. Directe toegang tot een BBQ gedeelte en buitenterras. Badkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met ensuite badkamer. Buiten is er verder een groot zwembad van 10x4m en een aangelegde tuin. Zuid/zuidoost oriëntatie.

Hoogwaardige materialen

Inclusief airconditioning warm/koud, pre-installatie centrale verwarming. Kozijnwerk in gelakt grijs aluminium. Grote ramen met thermische brug en veiligheidsglas. Voordeur voorzien van veiligheidssluiting. Buitenrolluiken bij slaapkamers en andere kamers volgens project. Hangtoiletten en wastafels, LED verlichting.

Prijs: €625.000,- excl. BTW en k.k.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 249m2
  • Perceel 832m2
  • Uitstekende locatie op enkele minuten van het strand
  • Open uitzicht op het landschap
  • Hoogwaardige afwerking

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon 0413-820313 / 0034 965840513
[email protected]

EXCELLENT | magazine