TE KOOP | DESIGNER VILLA Benitachell

TE KOOP | DESIGNER VILLA Benitachell

Villa met adembenemend zeezicht in Benitachell

Prachtige instapklare designer villa in een zeer hoogwaardige residentiële urbanisatie tussen Moraira en Jávea met groene zones en uitkijkpunten over de prachtige kustlijn en vele faciliteiten zoals internet met glasvezel kabel, straatverlichting,  diverse winkels, een supermarkt, kapper, apotheker, bars en restaurants en een internationale school.  Tevens zijn er volop buitensport mogelijkheden inclusief tennis, paddle tennis , een paardrijschool en wandelgebieden . Op korte afstand zijn er 3 mooie baaien met stranden en natuurparken.

BEGANE GROND

Op de hoofdverdieping bevindt zich het woongedeelte met de entree, gastentoilet, een ruime living met veel lichtinval verdeeld in salon en eetkamer en een moderne keuken welke gescheiden kan worden door een verplaatsbare wand. Directe toegang tot het terras met infinity zwembad. In het nachtgedeelte is er een royale hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en 2 gasten slaapkamers met gedeelde badkamer. Parkeerplaats onder pergola.

BENEDEN VERDIEPING

In de benedenverdieping is er een ruimte van 68m2 met eigen ingang welke later ingedeeld kan worden als gastenappartement of uitgerust kan worden voor entertainment (thuisbioscoop, gym etc.) met een privé terras. Daarnaast is er een aparte technische ruimte, berging en buitentrap.

De villa wordt opgeleverd inclusief tijdloos meubilair, huishoudapparatuur, vloerverwarming, alarmsysteem, rolluiken, inbouwkasten etc. en afgewerkt met een hele reeks van kwaliteitsmaterialen.

Prijs: €985.000,- excl. BTW en k.k.

Bijzonderheden:

  • Woonoppervlakte 355m2
  • Perceel 853m2
  • Prachtig panoramisch zeezicht
  • Hoogwaardige woonurbanisatie met vele faciliteiten in de directe omgeving
  • Inclusief meubilair en tuinaanleg
  • Luxe afwerking met eerste klasse kwaliteitsmaterialen

VOOR MEER INFORMATIE OF HET PLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING KLIK HIER.

Nederlandstalige begeleiding

Royal Residence Lifestyle, met jarenlange ervaring in Spaans vastgoed, adviseert en begeleidt u bij de aankoop van deze prachtige villa. Voor een uitgebreid woningaanbod kijk op: www.royal-residence.nl.

Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513 [email protected]

EXCELLENT | magazine