Droomvilla met spectaculair zeezicht

Droomvilla met spectaculair zeezicht

TE KOOP:

Royale smaakvol gerenoveerde villa met privé zwembaden garage, gelegen op een prachtige locatie in Sierra de Altea op enkele minuten van de golfbaan Don Cayo en het dorpje Altea la Vella. Op 10 minuten van de jachthaven van Mascarat en het karakteristieke centrum van de bekende kustplaats Altea. Waan je in deze luxe villa letterlijk ‘on top of the world’ vanwege het panoramisch zeezicht dat werkelijk spectaculair is.

Hoogwaardig gerenoveerd

Deze villa is in 2010 volledig gerenoveerd onder begeleiding van het team van Royal Residence Lifestyle. Met behoud van het Mediterrane karakter van de woning heeft deze villa een ware metamorfose ondergaan en is getransformeerd tot een moderne woning met hoogwaardig materiaalgebruik, luxe faciliteiten en volop privacy. Er zijn meerdere open en overdekte terrassen waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht. Een toegevoegde waarde aan de woning is de riante buitenkeuken waar het buitenleven, dat kenmerkend staat voor Spanje, écht ten volle kan beleefd worden.

Gerenoveerd in:              2010
Slaapkamers:                     4
Badkamers:                        4
Woonoppervlakte:          312m²
Perceeloppervlakte:       1.400m²

Vraagprijs: €1.495.000,- excl. overdrachtsbelasting en k.k.

Ook te koop is het naastliggende grondstuk van 1108m2. Inclusief topografisch verslag en geotechnisch rapport. Prijs: €330.000,- excl. overdrachtsbelasting en k.k.

Voor uitgebreide informatie of het plannen van een bezichtiging, neem contact op met Royal Residence Lifestyle.

Telefoon: 0413-820313 / 0034 96 584 0513

[email protected]

www.royal-residence.nl

EXCELLENT | magazine