Royale Villa Aan ’t Waaltje

Royale Villa Aan ’t Waaltje

Omschrijving

Een royale villa die direct is gesitueerd aan het landelijke binnenwater het “Waaltje” in Rijsoord, gemeente Ridderkerk. De moderne architectuur van de villa is in 2010 gebouwd en verkeert momenteel in uitstekende staat. Het pand heeft een woonoppervlakte van 410m2, waarvan 5 slaapkamers en 5 overige kamers.

De begane grond

De ingang bestaat uit een ruime entree met een garderobe ruimte, meter-kast, trapopgang en toilet. De entree biedt toegang tot de woonkamer, eetkamer, tv-kamer en het souterrain. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle openhaard.

Vanuit de woonkamer kunt u optimaal genieten van het grote terras, de tuin en het Waaltje.

De eetkamer bevindt zich naast de woonkamer en biedt hetzelfde prachtige uitzicht. De keuken is voorzien van alle gemakken en bestaat uit een handgemaakt houten aanrechtblad. Via de keuken is de tweede woonkamer te bereiken en aangrenzend een studeerkamer.

Souterrain

Via een vaste houten trap is het souterrain te bereiken. Hier treft u een royale woonkeuken, tweede woonkamer, studeerkamers, wasruimte, technische ruimte en berging aan.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is met een houten trap te bereiken. Dit biedt de mogelijkheid om de drie slaapkamers en badkamer te betreden. De Master-bedroom van 29m2 is voorzien van een ruim balkon, aangrenzend een inloop-kast en badkamer is voorzien van ligbad, aparte doucheruimte, wastafel en sauna.

Tuin

De tuin is voorzien van een zwembad en is de ideale plaats om van de zomer in Nederland te genieten. Ook genieten van de buitendouche is een comfortabele optie. Verder kunt u gebruik maken van de diverse zitplaatsen.

Bijgebouw

Achter in de tuin, direct aan het Waaltje ligt een tuinwoning. De ideale mogelijkheid om gasten te laten verblijven. Het bestaat uit een woonkamer, open-keuken, slaapkamer en badkamer.

Bijzonderheden

–  Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
–  Het terrein is toegankelijk d.m.v. 2 elektrische toegangspoorten.
–  Meterkast met 30 groepen, 8 aardlekschakelaars en patch-paneel.
–  De woning is voorzien van dubbel beglazing met hoge isolatiewaarde.
–  Gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
–  Domotica.
–  Alarminstallatie.
–  Brandbeveiliging.

 

Makelaarskantoor Bremavo 

Stationsweg 35

3331 LM, Zwijndrecht

[email protected]

EXCELLENT | WONEN & LEVEN