TE KOOP | appartement White Angel Ibiza

TE KOOP | appartement White Angel Ibiza

Een prachtig hoekappartement in Ibiza met wonderbaarlijk uitzicht.

 

In Marina Botafoch ligt dit prachtige hoekappartement aan de korte zijde met waanzinnig uitzicht over Dalt Villa. Het complex is geïnspireerd door La Isla Blanca, zoals Ibiza vaak genoemd wordt. Zowel aan de buiten- als binnen zijde komt de stijl van het eiland terug met veel zuiverend wit om een kalme sfeer te creëren. Het appartement is ingericht door een gerenommeerde interieurontwerper met een passie voor het mixen van design en natuurlijke elementen.

 

Indeling appartement

De royale hoekwoning van 113 m2 bevindt zich op de vierde verdieping en zorgt voor een oase van lichtinval aan drie zijdes. De woonkamer beschikt over een modern ingerichte open-keuken met kookeiland, glazen wijnkoeler en een dubbele koelkast. Met behulp van het Domontica-systeem kunnen de muziek, verlichting en rolluiken worden afgestemd op de bijpassende sfeer. Verder beschikt het appartement over drie slaapkamers, waarvan de Master Bedroom een badkamer ensuite heeft. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en er is een tweede badkamer. Er heerst een gevoel van rust, ruimte en design. Het terras is gesitueerd op het zuiden, waardoor er volop genoten kan worden van de vele zonuren met uitzicht op Dalt Villa, waar u overigens in 10 minuten naar toe loopt.

 

Appartementencomplex White Angel

Wonen in de White Angel-residentie is exeptioneel, waarbij alles ontworpen is volgens de hoogst haalbare standaarden. Het gebouw beschikt over een 24-uurs bewaking, waardoor privacy gewaarborgd blijft. Het complex heeft een groot gemeenschappelijk zwembad, twee jacuzzi’s en een fitnessruimte die toegankelijk is voor de bewoners van het complex. In de kelder kan geparkeerd worden en bij dit appartement worden twee grote parkeerplaatsen geleverd.

 

 

 

Ibiza Estates

Beemdstraat 1

5653 MA, Eindhoven

[email protected]

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN